ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Τα κορίτσια Βασάλου και Σπαλιάρα βγήκαν στη φόρα στις οθόνες του «Survivor» (VIDEO)

Τα κορίτσια Βασάλου και Σπαλιάρα βγήκαν στη φόρα στις οθόνες του «Survivor» (VIDEO)



«Έλιωσε» ο Γιάννης Σπαλιάρας βλέποντας τη σύντροφό του, Ζωή Τζάνη- «Αινιγματικός» ο Κωνσταντίνος Βασάλος όταν είδε τη φίλη του



Τα κορίτσια του Γιάννη Σπαλιάρα και του Κωνσταντίνου Βασάλου, έστειλαν μηνύματα μέσω βίντεο στους αγαπημένους τους. 



Η φίλη του Βασάλου, Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν, τράβηξε ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό της, φορώντας ένα ανοιχτό μπούστο που δεν πέρασε απαρατήρητο. Η Κύπρια γυμνάστρια που ειδικεύεται στο bodybuilding είπε στον «μαχητή» Βασάλο: «Δεν έχω πάρα πολύ χρόνο, αλλά θα σου πω τα πιο σημαντικά που είμαι σίγουρη θες να ακούσεις κι εσύ. Έχεις γίνει ένας τρομερός μαχητής, ένας αληθινός survivor, έχεις κάνει τρομερή εξέλιξη στο παιχνίδι κι αυτό φαίνεται μέσα από την ομαδικότητα, μέσα από το χαρακτήρα σου.Θέλω να συνεχίσεις έτσι, δυναμικά. Να έχεις πίστη στον εαυτό σου γιατί πιστεύω σε εσένα πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι σε πεθύμησα πολύ. Σε σκέφτομαι συνέχεια και να ξέρεις σε περιμένω μέχρι τον τελικό. Συνέχισε έτσι κι όλα τα πάνε καλά».



Όσο καιρό βρίσκεται ο Βασάλος στον Άγιο Δομίνικο, η Μαρί Ρόουζ έχει έρθει σε δημόσια αντιπαράθεση με την γυμνάστρια Βασιλική Αγιαννοπούλου. Η Αγιαννοπούλου έχει αφήσει υπονοούμενα στα social media ότι έχει σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. «Άστραψε και βρόντηξε» η Μαρί Ρόουζ όταν είδε τις αναρτήσεις της και ισχυρίζεται πως η Αγιαννοπούλου είναι πρώην του Κωνσταντίνου και ότι έχει εμμονή μαζί του.



Ο Βασάλος στα λόγια που άκουσε από τη Μαρί, αρκέστηκε να πει μόνο: «Να 'σαι καλά ρε Μαρί!».



Αντίθετα, ο Γιάννης Σπαλιάρας «έλιωσε» βλέποντας το βίντεο της Ζωής Τζάνη, της συντρόφου του. «Γιάννη μου σε παρακολουθώ συνέχεια. Όλοι οι φίλοι σου καμαρώνουμε για σένα. Συνέχισε να αγωνίζεσαι και να προσπαθείς. Λείπεις πάρα πολύ σε όλους μας και σε περιμένουμε να επιστρέψεις», του είπε η ξανθιά γυμνάστρια. Το χαμόγελο του Σπαλιάρα δεν μπορούσε να κρυφτεί. «Ντρέπεται λίγο. Πώς σας φαίνεται; Ζωίτσα μου», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας. 



Τότε η Σάρα Εσκενάζυ αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλάει συνέχεια για τη Ζωή Τζάνη στους συμπαίκτες του. «Είναι σαν να την ξέρουμε! Μα συνέχεια μιλάει για εκείνη», είπε η Σάρα.



Δείτε τα video....


























Πηγή: www.protothema.gr





























« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια