ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Τελείωσαν οι διακοπές για τους παίκτες της ΑΕΛ - Έναρξη προπονήσεων για τη νέα σεζόν

Τελείωσαν οι διακοπές για τους παίκτες της ΑΕΛ - Έναρξη προπονήσεων για τη νέα σεζόν



Επέστρεψαν στις προπονήσεις από σήμερα, Τετάρτη, οι παίκτες της ΑΕΛ μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές.


Οι «βυσσινί» έδωσαν το παρών την Τετάρτη στα Δένδρα για να περάσουν αρχικά από τις εργομετρικές εξετάσεις. Τις προσεχείς δύο εβδομάδες θα πραγματοποιούνται προπονήσεις στα Δένδρα, ενώ στις 10 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Μέχρι τότε ο Αντρέ Πάους θέλει να έχουν γίνει σχεδόν όλες οι μεταγραφές.


Μέχρι στιγμής το ρόστερ της ΑΕΛ απαρτίζουν οι: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Σαφαρίκας, Φάρκας, Γκόλιας, Καρατάσιος, Ρέντζας, Ναβάρο, Μασούρας, Κόντορ, Γουάλας, Αγρόδημος, Φατιόν, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Χοτζάλι, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Ντοντό, Κουτσιανικούλης, Γκαγιέγο, Κρητικός, Ναζλίδης, Καπός, Γιαννιτσάνης.



Στη λίστα ο Παπαστεριανός

Το φλερτ κρατάει μήνες και μένει να φανεί εάν αυτή τη φορά θα οδηγήσει σε γάμο. Ο λόγος για την ΑΕΛ, η οποία έχει στη λίστα της τον Μανώλη Παπαστεριανό για άλλη μία μεταγραφική περίοδο σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr.


Μπορεί φέτος ο 29χρονος μέσος να μην έκανε γεμάτη χρονιά έχοντας ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς από τη στιγμή που επέστρεψε στην Ξάνθη, όμως, υπάρχουν άνθρωποι στους «βυσσινί» που τον εκτιμούν πολύ. Έως τώρα, πάντως, δεν έχει γίνει συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο άλλοτε παίκτης του Άρη και του Ηρακλή έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Εθνικής, αλλά προτιμά να περιμένει.










Πηγή: www.kosmoslarissa.gr

















































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια