ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Το πρώτο κατάστημα της Λαρισαϊκής αλυσίδας Mikel που κατέκτησε την Ελλάδα άνοιξε τις πόρτες του στη Μύκονο με μεγάλη επιτυχία (ΦΩΤΟ)

Το πρώτο κατάστημα της Λαρισαϊκής αλυσίδας Mikel που κατέκτησε την Ελλάδα άνοιξε τις πόρτες του στη Μύκονο με μεγάλη επιτυχία



Το πρώτο κατάστημα Mikel άνοιξε τις πόρτες του και στη Μύκονο. Η Λαρισαϊκή αλυσίδα καφέ του Λευτέρη Κυριακάκη μετά την κατάκτηση της Ελληνικής αλλά και παγκόσμιας αγοράς με 146 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Nτουμπάϊ δεν θα μπορούσε να παραλείψει την κοσμοπολίτικη Μύκονο.





Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στο νησί των ανέμων έγιναν την Τρίτη 20 Ιουνίου. Ιδιοκτήτες του νέου καταστήματος το ζεύγος Μαργκά, από τη Λάρισα, που έχει και το Μikel στον Πλαταμώνα.





Η ταχεία ανάπτυξη της αλυσίδας και η λειτουργία 119 καταστημάτων Mikel μέσα σε πέντε χρόνια αποδεικνύει ότι, ακόμα και σε περίοδο κρίσης και γενικευμένης ανασφάλειας για ένα επιχειρηματικό βήμα, το franchise Mikel αποτελεί μια ασφαλή επιλογή με αναπτυξιακή δυναμική, που μπορεί να εγγυηθεί την απόδοση της επένδυσης.





Πλέον η διοίκηση της αλυσίδας Μikel έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σε ένα νέο project που αφορά την δημιουργία μικρών καντινών καφέ (τα ονομαζόμενα Μikel Cantina).


Το τελευταίο διάστημα 5 νέες καντίνες Mikel προστέθηκαν στο δυναμικό της αλυσίδας ( Καλλιθέα, Άρτα, Κεραμεικός, Αγιος Στέφανος και Χαλκιδική), ενώ έχει προγραμματιστεί και η λειτουργία 3ων ακόμη σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. 


Πρόκειται για επενδύσεις της τάξεως των 70.000 ευρώ και αφορά μικρούς χώρους 8 έως 10 τετραγωνικών, οι οποίοι λειτουργούν με βάση τις προδιαγραφές των καταστημάτων καφέ της Μikel.


Επίσης η αλυσίδα, δίνοντας βάση στην εξωστρέφεια, έχει ανοίξει τα φτερά της με νέους επιχειρηματικούς προορισμούς, με πρώτο σταθμό τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Dubai. 


Ήδη η αλυσίδα αριθμεί εκεί, 7 καταστήματα ενώ έχουν δρομολογηθεί να ανοίξουν άλλα 13 μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ενώ στα σχέδιά της βρίσκεται η επέκταση και στα υπόλοιπα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τις χώρες του Αραβικού Κόλπου.


Σύμφωνα με πληροφορίες η αλυσίδα έχει δεχτεί και άλλες προτάσεις από διάφορες περιοχές της Ευρώπης, οι οποίες στην παρούσα φάση έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο του ιδιοκτήτη της αλυσίδας Λευτέρη Κυριακάκη και εξετάζονται διεξοδικά, με επόμενο σταθμό να θεωρείται η αγορά του Λονδίνου και της Γερμανία, λόγω του γεγονότος ότι υπάρχουν πολλοί Έλληνες. 








Από μεριάς μας να ευχηθούμε ότι καλύτερο για τα Mikel και τον ιδιοκτήτη τους ο οποίος με τον τρόπο του διαφημίζει και την πόλη μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

















Γράφει για την larisacitynews.gr





















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια