ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Τροχαίο ατύχημα με 4 τραυματίες χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Καλαμπάκας

Τροχαίο ατύχημα με 4 τραυματίες χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Καλαμπάκας


Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο της Καλαμπάκας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα.


Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην κεντρική οδό Τρικάλων της πόλης ένα ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο ενώ κινούνταν με κατεύθυνση προς Τρίκαλα στο ύψος του πρατηρίου καυσίμων SHEL Ζαχαράκη, επιχείρησε να στρίψει αριστερά προκειμένου να εισέλθει στο βενζινάδικο.


Εκείνη την ώρα και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες δίκυκλο μοτοποδήλατο που ακολουθούσε κινούμενο στην ίδια κατεύθυνση συγκρούστηκε με το προπορευόμενο αγροτικό αυτοκίνητο με συνέπεια να εκτραπεί της πορείας του και να αρχίσει να σέρνεται πάνω στην άσφαλτο και να καταλήξει στην άκρη του πεζοδρομίου όπου περπατούσαν αμέριμνες δυο γυναίκες και ένα μικρό παιδί τους οποίους και παρέσυρε.


Αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης και της τρελής πορείας του δικύκλου ήταν να τραυματιστούν ο δικυκλιστής, οι δύο γυναίκες-μία εκ των οποίων αιμορραγούσε- και το μικρό παιδί.


Αμέσως έσπευσαν προς βοήθεια περαστικοί, καταστηματάρχες και θαμώνες των γύρω καταστημάτων ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφθασε σε ελάχιστα λεπτά παραλαμβάνοντας τους τραυματίες τους οποίους και μετέφερε στο νοσοκομείο Τρικάλων για την παροχή των πρώτων βοηθειών.


Ταυτόχρονα περιπολικά του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας έφθασαν στο σημείο που φρόντισαν αμέσως να ρυθμίσουν την κυκλοφορία προς αποφυγή δυσάρεστων συνεπειών ενώ ξεκίνησαν και τη σχετική προανάκριση για την διαπίστωση των ακριβών αιτίων του τροχαίου ατυχήματος.











Πηγή: www.trikaladay.gr









































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια