ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

"Ξήλωσαν" τον Χρήστο Σιδερόπουλο από πρόεδρο του Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών

"Ξήλωσαν" τον Χρήστο Σιδερόπουλο από πρόεδρο του Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών



Μεγάλες ανατροπές με σημειολογικό αλλά και πραγματικό περιεχόμενο, βρίσκονται σε εξέλιξη το τελευταίο 24ωρο στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λαρισαίων Αγροτών «Η ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ», μια οργάνωση που φιλοδοξεί να διαδεχθεί και να καλύψει το κενό της άλλοτε κραταιούς Ένωσης Λάρισας. Οι νέοι συνεταιριστές του κάμπου, φαίνεται να παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους, βάζοντας οριστικά στην άκρη τη γενιά που βούλιαξε την Ένωση.



Τελευταίος εκπρόσωπος αυτής της γενιάς ο Χρήστος Σιδερόπουλος, ο οποίος, μέσα από μηχανισμούς και μηχανοραφίες, είχε καταφέρει να αναρριχηθεί και στη θέση του προέδρου του νεοσύστατου πρωτοβάθμιου συνεταιρισμού. Το βράδυ της Τρίτης προς ξημερώματα Τετάρτης (31 Μαϊου) τα πράγματα άλλαξαν, από τη στιγμή που το «νέο αίμα» του κάμπου πήρε την απόφαση να βάλει στην άκρη τον δαιμόνιο συνεταιριστή και να χαράξει νέα πορεία για την οργάνωση.





Να αναφερθεί ωστόσο, ότι το «ξήλωμα» Σιδερόπουλου, που είναι αποτέλεσμα μιας νέας νοσηρής πορείας στα διοικητικά της οργάνωσης, ήλθε όταν, ορισμένοι από τους πιο στενούς του συνεργάτες αποφάσισαν να τον βάλουν στην άκρη, με τον νεαρό Μαντζώνη να υποβάλλει την παραίτησή του από τα Δ.Σ. ώστε να διευκολύνει τις εξελίξεις.



Η συγκεκριμένη παραίτηση, σε συνδυασμό με την ευρύτερη ανατροπή των συσχετισμών στο 9μελές Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Λαρισαίων, υποχρέωσαν τον Χρήστο Σιδερόπουλο να αναλάβει δέσμευση ότι από ώρα σε ώρα (απόγευμα Τετάρτης) θα δώσει γραπτή την παραίτησή του.



Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η κατάσταση στο συνεταιρισμό αλλάζει εκ βάθρων, ενώ πρόεδρος της οργάνωσης, όπως όλα δείχνουν, αναλαμβάνει ο Φώτης Παπαδόπουλος από το Θωμαή, έχοντας τη στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών του Δ.Σ. Μεταξύ αυτών θα είναι και ο Γιώργος Καραίσκος από τη Φαλάνη, ο οποίος ήταν πρώτος αναπληρωματικός και αναλαμβάνει τώρα στη θέση του παραιτηθέντος Μαντζώνη.












Πηγή: www.agronews.gr














































































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια