ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

3ο Επίσημο OPEN Beach Racket 2017 στο Venus στους Νέους Πόρους

3ο Επίσημο OPEN Beach Racket 2017 στο Venus στους Νέους Πόρους



Στα πλαίσια των προγραμματισμένων διοργανώσεων κατηγορίας OPEN, που αποφασίστηκαν από την Α΄Ε.Σ.Α.Ξ., ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας διοργανώνει το 3ο επίσημο OPEN, στις εγκαταστάσεις του Venus Beach Bar στην παραλία των Ν. Πόρων – Πλαταμώνα Πιερίας, στις 15 & 16 Ιουλίου 2017, αγώνες Beach Racket.

Στόχος του OPEN για τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν είναι, η φιλία, η διασκέδαση, η ψυχαγωγία καθώς και η ανταλλαγή εμπειριών μέσω των αγώνων.

Για τις αποστολές των ομάδων είναι η σύναψη σχέσεων μεταξύ τους αλλά και μία όμορφη καλοκαιρινή βόλτα στην περιοχή μας.




Δικαίωμα συμμετοχής στο OPEN

Το OPEN έχει ανοιχτό χαρακτήρα και οι συμμετέχοντες δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν κάποιο σύλλογο. Μπορούν να συμμετέχουν αθλητές- αθλήτριες από οποιαδήποτε σύλλογο, αλλά και ανεξάρτητοι αθλητές – αθλήτριες που δεν ανήκουν σε συλλόγους με σειρά προτεραιότητας αθλητές – αθλήτριες της Α’ Ε.Σ.Α.Ξ. 

Η συμμετοχή θα πρέπει να δηλωθεί στο email του Συλλόγου μας, info@aoxlarisas.gr




Ημερομηνίες

Λήξη δηλώσεων συμμετοχών (έως και): 11 Ιουλίου 2017 
Έναρξη OPEN: 15 Ιουλίου 2017
Λήξη OPEN (απονομές): 16 Ιουλίου 2017




Ώρες και ημέρες αγώνων

Ημέρες αγώνων, ορίζεται Σάββατο & Κυριακή 15-16 Ιουλίου 2017. Ώρα έναρξης αγώνων της κάθε ημέρας, θα ανακοινωθούν με το αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων του OPEN.




Κόστος συμμετοχής

Το δικαίωμα συμμετοχής ορίζεται στα 10€, για τους αθλητές – αθλήτριες που έχουν υποβάλλει τα δικαιολογητικά για την έκδοση Δ.Α.Ι στην Ε.Φ.Ο.Α., καθώς και 10€ για όλους τους υπόλοιπους.




Κατηγορίες

Οι κατηγορίες θα είναι οι εξής:
Δυάδες ανδρών, τετράδες ανδρών, μικτές δυάδες και μικτές τετράδες. Ελάχιστος αριθμός για να δημιουργηθεί κατηγορία ορίζονται οι πέντε (5) ομάδες ανά κατηγορία. Οι αθλητές που συνθέτουν μια ομάδα θα πρέπει να έχουν ομοιόμορφη εμφάνιση κατά την αγώνα.



Έπαθλα

Για κάθε διοργάνωση ξεχωριστά υπάρχουν έπαθλα πέραν των μεταλλίων για 1η , 2η και 3η θέση και χρηματικά έπαθλα που θα αποδοθούν συνολικά στο τελευταίο OPEN (2 - 3 Σεπτεμβρίου 2017), όπως αναφέρεται στη γενική προκήρυξη που εξέδωσε η Α’ Ε.Σ.Α.Ξ.



Ευθύνη συμμετεχόντων / Όροι συμμετοχής

Όλοι οι αθλητές - αθλήτριες θα πρέπει να έχουν περάσει ιατρικές εξετάσεις όπως προβλέπεται από το γενικό κανονισμό. Για τους αθλητές εκείνους που έχουν ήδη περάσει ιατρικές εξετάσεις και έχουν στείλει τα δικαιολογητικά τους στην Ε.Φ.Ο.Α. για την έκδοση Δ.Α.Ι., οι σύλλογοι στους οποίους ανήκουν να στείλουν στον Α.Ο.Ξ Λάρισας, τη λίστα των αθλητών - αθλητριών με κοινοποίηση στην Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. Οι υπόλοιποι αθλητές για να λάβουν μέρος στο Open θα πρέπει να έχουν μαζί τους ιατρική βεβαίωση.


Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς Α΄Ε.Σ.Α.Ξ, υπό την αιγίδα της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. και την εποπτεία της Ε.Φ.Ο.Α.


Το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και τα Μέλη του Α.Ο.Ξ. Λάρισας, θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή λειτουργία του OPEN και την ασφάλεια αθλητών και θεατών.























Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος




























« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια