ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Αναγνωρίστηκε η σορός που βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή του Πλαταμώνα - 32χρονος ανδρας από τους Σοφάδες




Δυσάρεστα τα νέα που ήρθαν από το Νοσοκομείο Κατερίνης καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του KardiitsaLive.Net η σορός νεαρού άνδρα που ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή του Πλαταμώνα το απόγευμα της Παρασκευής ανήκει σε Σοφαδίτη.


Θυμίζοντας το ιστορικό της υπόθεσης να αναφέρουμε ότι το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 28 Ιουλίου εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Πλαταμώνα από ιδιοκτήτη ταχυπλόου και απόσταση περίπου 1 χιλιομέτρου από την ακτή η σορός ενός νεαρού άνδρα που κατ' εκτίμηση υπολογιζόταν κοντά στα 30 έτη καθώς δεν υπήρχε κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει την ταυτότητά του.


Μετά την παρέλευση ενός περίπου 24ωρου το Λιμεναρχείο Πλαταμώνα προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης γνωστοποιώντας κάποια εκ των χαρακτηριστικών του θύματος με σκοπό να εντοπιστεί κάποιο συγγενικό του πρόσωπο. 


Έτσι, σήμερα στο νεκροτομείο της Κατερίνης έσπευσε στενό οικογειακό πρόσωπο 32χρονου Σοφαδίτη που αναγνώρισε τη σορό του. Πλέον αύριο αναμένεται η σορός να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη για να γίνει νεκροτομή - νεκροψία για να βρεθούν τα αίτια θανάτου του που εικάζεται ότι πιθανά να είναι πνιγμός. Αφού ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία θα ακολουθήσει η επιστροφή της σορού του 32χρονου άνδρα στην πόλη των Σοφάδων για να τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία.







Πηγη: www.karditsalive.net




























« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια