ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

36 προσλήψεις προσωπικού εγκρίθηκαν για τους Δήμους Λαρισαίων και Τεμπών

36 προσλήψεις προσωπικού εγκρίθηκαν για τους Δήμους Λαρισαίων και Τεμπών



Σε 341 προσλήψεις για διάρκεια έως δώδεκα μήνες προχωρούν μετά από έγκριση του υπουργείου Εσωτερικών είκοσι έξι δήμοι της χώρας.


Συγκεκριμένα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη εγκρίνεται η σύναψη δεκαεπτά (17) συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και τριακοσίων είκοσι τεσσάρων (324) συμβάσεων μίσθωσης έργου σε ΟΤΑ της χώρας, για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου.


Οι προσλήψεις θα καλύψουν τις ανάγκες των ΟΤΑ και ΝΠΔΔ σε προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες ή έως εννέα (9) μήνες (για αναγνωρισμένες σχολές) ή έως ένα (1) έτος για τις συμβάσεις μίσθωσης έργου, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους.


Οι εγκρίσεις δόθηκαν μετά από εισηγητικές Εκθέσεις των Συντονιστών Αποκεντρωμένων Διοικήσεων με τις οποίες εισηγούνται θετικά για την ικανοποίηση των αιτημάτων.


Στο νομό Λάρισας και στους Δήμους Λαρισαίων και Τεμπών εγκρίθηκαν συνολικά 36 θέσεις.
Η κατανομή για την Αποκεντρωμένη Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας έχει ως εξής:








Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2190/1994 με την εποπτεία του ΑΣΕΠ και με προκηρύξεις από τους παραπάνω δήμους.


















Πηγή: www.dikaiologitika.gr


































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια