ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Αγώνες Βeach Ωolley στις εγκαταστάσεις της Νεάπολης στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

Αγώνες Βeach Ωolley στις εγκαταστάσεις της Νεάπολης στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)


Ύστερα από απαίτηση των παιδιών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουλίου μικτό τουρνουα beach volley. Ο Δήμος Λαρισαίων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των παιδιών και σε μια πραγματικά όμορφη ατμόσφαιρα αγόρια και κορίτσια κατάφεραν να αναδείξουν το άθλημα. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Δημοτικής Πισίνας και πέρα από την συμμετοχή των παιδιών κοντά τους ήταν και οι γονείς τους οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των παιδιών.





Την επιμέλεια της διοργάνωσης είχε η κ. Πλιάκα Βασιλική καθηγήτρια Φυσικής αγωγής με ειδικότητα Πετοσφαίρισης και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στο Beach Volley.





Όπως δήλωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλος Γιώργος εκτός από το μεγάλο τουρνουά «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ» που πλέον καθιερώθηκε είναι φανερή η επιθυμία όλων για ανάλογες διοργανώσεις που καθιστούν την πόλη μας ικανή για την δημιουργία ενός ακόμη γηπέδου beach volley, το οποίο ευελπιστούμε η δημοτική αρχή θα υλοποιήσει. 





Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός του κ. Κωσταρόπουλου, ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων κ. Στ. Τσίρκας, ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής υπεύθυνος του τομέα μαζικού αθλητισμού της ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας κ. Νικόπουλος Ιωάννης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και καθηγητής Φυσικής αγωγής κ. Θ. Βουτυρίτσας και ο υπεύθυνος των αθλητικών εγκαταστάσεων κ. Π. Λαδόπουλος.





Νικητές του τουρνουα

1η θέση Γαλάνη Ν- Χαλάτσης Αλ.
2η θέση Γίτση Εβ- Ζμπήτας Β
3η θέση Λαδοπούλου Γ- Μπαρακάκης Γ.





























Γράφει για την larisacitynews.gr


































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια