ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Αντιεξουσιαστές χτύπησαν υπάλληλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θέλοντας να μπλοκάρουν διαγωνισμό

Αντιεξουσιαστές χτύπησαν υπάλληλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θέλοντας να μπλοκάρουν διαγωνισμό



Σήμερα το πρωί στο κτίριο Παπαστράτος


Θύμα επίθεσης έπεσε μια γυναίκα υπάλληλος του Πρωτοκόλλου του Π.Θ. από περίπου 10 νεαρούς, οι οποίοι, στην προσπάθειά τους να πάρουν τους φακέλους των αναδόχων, για να μπλοκάρουν τη διαδικασία διαγωνισμού δύο ακινήτων πίσω από τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ, όπου υπάρχει κατάληψη, τη στρίμωξαν στην πόρτα και την τραυμάτισαν ελαφρά στο γόνατο.


Στο Πανεπιστήμιο σήμανε «συναγερμός» από τη συμπεριφορά των νεαρών και στις 5 το απόγευμα στο συγκρότημα Τσαλαπάτα οι πρυτανικές αρχές θα δώσουν συνέντευξη Τύπου για το περιστατικό και όχι μόνο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, νεαροί που ανήκουν στο χώρο των αντιεξουσιαστών πήγαν στις 9 το πρωί στις κτίριο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Π.Θ. (Γαμβέτα – Τ. Οικονομάκη), γνωρίζοντας ότι ήταν η τελευταία ημέρα προθεσμίας για τη δημοπράτηση δύο κτιρίων του Π.Θ. πίσω από τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ Βόλου, στη συνοικία Παλαιών.


Εκεί φαίνεται ότι δεν βρήκαν κάτι, με αποτέλεσμα, στις 10 το πρωί να μεταβούν στο Πρωτόκολλο του κτιρίου Παπαστράτος και να πάνε στην αρμόδια υπάλληλο, για να πάρουν τους φακέλους των προσφορών που είχαν κατατεθεί και να μπλοκάρουν τον διαγωνισμό.


Τη στιγμή εκείνη στο χώρο βρίσκονταν και ένας από τους διαγωνιζόμενους, ενώ η αρμόδια υπάλληλος, όταν αντιλήφθηκε τι έγινε προσπάθησε, χωρίς να τα καταφέρει να κλειδώσει το συρτάρι όπου βρίσκονταν οι φάκελοι.


Τελικά, οι περίπου 10 νεαροί, που έγινε γνωστό ότι είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, μπήκαν μπροστά στην υπάλληλο, την οποία στρίμωξαν στην πόρτα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο γόνατο, κατάφεραν ν’ αρπάξουν δύο φακέλους και να εξαφανιστούν…


Η υπάλληλος του Πανεπιστημίου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.


Σημειώνεται ότι στα κτίρια, για τα οποία γίνεται επρόκειτο να γίνει ο διαγωνισμός για κατασκευή νέων για τις ανάγκες του Π.Θ. υπάρχει η κατάληψη Τερμίτα και για το λόγο αυτό αντιδρούν οι νεαροί, που έφτασαν στο σημείο να τραυματίσουν την υπάλληλο.


Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, ενώ προς το παρόν δεν έχει κατατεθεί μήνυση από την υπάλληλο.
















Πηγή: www.magnesianews.gr
























































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια