ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Γέμισε η πόλη της Λάρισας με την Καινή Διαθήκη - Ποιοι κρύβονται πίσω απο τις κινήσεις προσηλυτισμού



Εντύπωση προκάλεσε στους Λαρισαίους το Σάββατο η κίνηση κάποιων να μοιράσουν οργανωμένα σακούλες με την Καινή Διαθήκη σε πολλά σπίτια της πόλης.


Συγκεκριμένα, μοιράστηκε μία σακούλα που περιέχει ένα αντίτυπο της Καινής Διαθήκης στη Δημοτική γλώσσα και δύο ενημερωτικά φυλλάδια, ενώ η σακούλα γράφει «το πακέτο που προσφέρεται δεν έχει καμία σχέση με Μάρτυρες του Ιεχωβά, Μορμόνους κλπ».


Πρόκειται για την πρωτοβουλία «Κάθε Σπίτι» που μοιράζει τέτοιες σακούλες σε πόλεις όλης της Ελλάδας. Στην ιστοσελίδα τους αναφέρεται ότι:

«Το πρόγραμμα «η Αγία Γραφή για Κάθε Σπίτι» ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2004 με τον εξής βασικό στόχο: κάθε Ελληνική οικογένεια να αποκτήσει μια Καινή Διαθήκη στο σπίτι της. Με αυτό τον τρόπο, ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα αποκτούν άμεση πρόσβαση στον Λόγο του Θεού, κι έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την αλήθεια του ευαγγελίου μέσα από την προσωπική ανάγνωση».



Όσο για το ερώτημα ποιοι βρίσκονται πίσω από την κίνηση αυτή, η ιστοσελίδα αναφέρει:


«Είμαστε Έλληνες συμπολίτες, αδέλφια με βαθιά πίστη στον Θεό κι εκτίμηση του Λόγου Του. Η ομάδα μας αποτελείται κυρίως από Έλληνες εθελοντές των Ευαγγελικών Εκκλησιών της Ελλάδας, ενώ παράλληλα καλωσορίζουμε κάθε Ορθόδοξο Χριστιανό και Ιερέα που δηλώνει πίστη στον Τριαδικό Θεό, αναγνωρίζει την αξία της σωτηρίας του Ιησού Χριστού, και δέχεται την Αγία Γραφή ως τον θεόπνευστο Λόγο του Θεού, να συμμετέχει στην προσπάθειά μας».











Πηγη: www.kosmoslarissa.gr





























































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια