ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3 υπέροχα ταξίδια στην Ελλάδα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3 υπέροχα ταξίδια στην Ελλάδα




Πάρε μέρος στο Διαγωνισμό συμπληρώνοντας μόνο το email σου
και Κέρδισε 3 ημέρες 2 νύχτες για 2 Άτομα με πρωινό 
σε Τρία Πανέμορφα Ξενοδοχεία!!!



Πάτηστε στο
Πάρε Μέρος Τώρα! 
και λάβετε μέρος






















ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ


1. Έπαθλο

Ο διαγωνισμός έχει ως έπαθλο την παροχή τριών πακέτων δωρεάν διαμονής (για δύο άτομα) στους νικητές, οι οποίοι θα αναδειχθούν κατόπιν κλήρωσης που θα διενεργηθεί στις 08 Σεπτεμβρίου 2017.

Το πρώτο πακέτο περιλαμβάνει διαμονή στο 5* Arty Grand Hotel, στην Αρχαία Ολυμπία για 3 μέρες 2 νύχτες για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο από 09/09/2017 έως 30/09/2017 κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

Το δεύτερο πακέτο περιλαμβάνει διαμονή στο 4* Olympus Mediterranean, στο Λιτόχωρο Πιερίας για 3 μέρες 2 νύχτες για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο από 09/09/2017 έως 30/09/2017 και κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

Το τρίτο πακέτο περιλαμβάνει διαμονή στο Ionian Beach, στη Λακόπετρα Αχαΐας για 3 μέρες 2 νύχτες για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο από 09/09/2017 έως 30/09/2017 κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.



2. Διάρκεια

Ως διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από τις 07/07/2017 έως και τις 07/09/2017.



3.Δικαίωμα συμμετοχής - Προϋποθέσεις

3.1 Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι έχοντες νόμιμη μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα, εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας ATNET COMMUNICATIONS A.E.

3.2 Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο συμμετέχων να συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής στο διαγωνισμό δηλώνοντας την ηλεκτρονική του διεύθυνση (email) και να πραγματοποιήσει επιβεβαίωση της συμμετοχής στο αυτοματοποιημένο email που θα λάβει αμέσως μετά.

3.3 Κάθε συμμετέχων είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων του. Η ATNET COMMUNICATIONS A.E. διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει κάθε συμμετέχοντα σε οποιαδήποτε φάση του διαγωνισμού, εφόσον διαπιστωθεί ότι τα δηλωθέντα από αυτόν στοιχεία είναι ελλιπή ή αναληθή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

3.4 Οι Διοργανωτές επαληθεύουν την εγκυρότητα των συμμετοχών και δύνανται να αποκλείσουν οιονδήποτε συμμετέχοντα επιχειρεί να παρέμβει παρανόμως στη διαδικασία συμμετοχής ή η συμμετοχή του δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους.



4. Διαδικασία - κλήρωση

4.1 Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 08/09/2017 στις 12.00 πμ. Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν από τυχαία κλήρωση μέσω της πλατφόρμας random.org μεταξύ των εγκύρων συμμετοχών, που καταγράφηκαν κατά τη διάρκειά του Συνολικά θα αναδειχθούν διαδοχικά 3 νικητές και 3 επιλαχόντες.

4.2 Οι νικητές θα λάβουν τη σχετική ενημέρωση μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που έχουν δηλώσει, και θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την ATNET COMMUNICATIONS AE εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης. Μέρος των ηλεκτρονικών διευθύνσεων (emails) θα δημοσιευτούν στον προωθητικό ιστότοπο www.ekdromi.gr, αλλά και σε όποιο άλλο μέσο κριθεί σκόπιμο από τους διοργανωτές, σύμφωνα με τον όρο 5 του παρόντος.

4.3 Στην περίπτωση, κατά την οποία η επικοινωνία με κάποιον νικητή εντός της ως άνω προθεσμίας καταστεί για οιονδήποτε λόγο αδύνατη ή η συμμετοχή του ακυρωθεί για λόγους που αντιβαίνουν στους όρους του παρόντος ή προκύψει άρνηση ή αδράνεια σχετικά με την παραλαβή του επάθλου, οι Διοργανωτές θα αναπληρώσουν την κενή θέση από τον κατάλογο των επιλαχόντων κατά απόλυτη προτεραιότητα και σύμφωνα με την σειρά που θα κληρωθούν. Μετά από πέντε εργάσιμες μέρες το δικαίωμα αποδοχής των βασικών νικητών αυτόματα απόλλυται και ουδεμία αξίωση μπορεί να προβληθεί έναντι της Διοργανωτριας Εταιρείας. Μετά από δέκα εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία της κλήρωσης απόλλυται αντίστοιχα το δικαίωμα αποδοχής των αναπληρωματικών νικητών και ουδεμία αξίωση μπορεί να προβληθεί έναντι της Διοργανώτριας Εταιρείας. Αν για τους λόγους που προαναφέρθηκαν, δεν καταστεί δυνατή η παράδοση του δώρου στους επιλαχόντες, τότε το συγκεκριμένο δώρο ακυρώνεται.

4.4 Το δώρο είναι απολύτως προσωποπαγές και ανεπίδεκτο μεταβιβάσεως. Δε δύναται επίσης να ανταλλαγεί με άλλο δώρο ή χρηματικό ποσό.

4.5 Η δωρεάν διαμονή σε κάποιους από τους προορισμούς, οι οποίοι παρέχονται, μπορεί να πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο του 2017, σε περίοδο που θα επιλέξουν οι νικητές εκτός αργιών, εορτών και σύμφωνα πάντα με τη διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου, καθώς θα πρέπει να προηγηθεί προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με τον ξενοδόχο για την επιβεβαίωση της ημερομηνίας. Σε περίπτωση, κατά την οποία παρέλθουν οι μήνες από την ημερομηνία της κλήρωσης και δεν έχει χρησιμοποιήσει κάποιος από τους νικητές (βασικούς ή επιλαχόντες) για οιονδήποτε λόγο το δώρο του, αυτό απόλλυται και η ΑΤΝΕΤ A.E. μπορεί να το διαθέσει κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.



5. Διαφημιστική προβολή

Η διοργανώτρια εταιρεία δύναται να προβεί σε οιαδήποτε ενέργεια κριθεί σκόπιμη για τη διαφημιστική εκμετάλλευση της διαδικασίας και των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού. Ενδεικτικά αναφέρεται η αναπαραγωγή οπτικοακουστικού υλικού στα μέσα μαζικής ενημέρωσης από την κλήρωση ή την παράδοση των δώρων στους νικητές, η δημοσίευση των ονομάτων τους σε αυτά, αλλά και η μετά την επιστροφή των νικητών προβολή της εμπειρίας τους από το ταξίδι, στο οποίο συμμετείχαν. Οι συμμετέχοντες παρέχουν τη συγκατάθεσή τους στη διοργανώτρια εταιρία για τις ως άνω προωθητικές ενέργειες, συναινούν στην εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς και ρητώς, δηλώνοντας δε ότι τα ως άνω δεν προσβάλλουν καμία πτυχή της προσωπικότητάς τους.


6. Τροποποιήσεις

Τροποποιήσεις από μέρους των διοργανωτών των όρων, της διάρκειας ή του είδους των προσφερομένων δώρων κατά τη διάρκειά ή μετά τη λήξη του διαγωνισμού, καθώς επίσης και η μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του, δεν αποκλείονται. Οιεσδήποτε μεταβολές κριθούν σκόπιμες, θα κατατεθούν στο συμβολαιογράφο, η οποία εγγυάται τον αδιάβλητο χαρακτήρα της διαδικασίας και θα ανακοινωθούν με καταχωρήσεις στα ΜΜΕ και στην ιστοσελίδα www.ekdromi.gr.



7. Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση του συμμετέχοντος στην ένταξη των μη ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων του σε Αρχείο Προσωπικών Δεδομένων, τηρούμενο πάντα σύμφωνα με τον Ν. 2472/1997. Το ως άνω Αρχείο θα χρησιμοποιηθεί από την ATNET Α.Ε. ή από τις συνεργαζόμενες εταιρείες που αυτή θα διορίσει για τη διενέργεια της επεξεργασίας του, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της για τους σκοπούς του διαγωνισμού, ήτοι για την επαλήθευση των στοιχείων των νικητών και άλλων συναφών σκοπών, αλλά και για μελλοντική ενημέρωσή τους σχετικά με διαφημιστικές ή προωθητικές ενέργειες (marketing) των προϊόντων και υπηρεσιών της διοργανώτριας εταιρείας.

Τα ανωτέρω δεδομένα δεν θα κοινοποιηθούν σε άλλα εκτός των ανωτέρω, νομικά ή φυσικά πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει, το Ν. Ν.3471/2006 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους που τηρούνται στο ανωτέρω Αρχείο, επικοινωνώντας με τη διοργανώτρια εταιρεία.



8. Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των ως άνω όρων.



9. Οι παρόντες όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και οιαδήποτε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό επιλύεται από τα καθ΄ ύλη αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών











































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια