ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Η γυμνή αλήθεια για τους swingers - Τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς τα φανταζόμαστε

Η γυμνή αλήθεια για τους swingers - Τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς τα φανταζόμαστε


Η πραγματικότητα του swinging φαίνεται ότι απέχει πολύ σε επίπεδο αισθητικής από την εικόνα που είχαμε σχηματίσει μέσα από την ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά».



Οπως προκύπτει από τις φωτογραφίες Βρετανού φωτογράφου, που εισέβαλε στα άδυτα κοινότητας swingers στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, οι αψεγάδιαστες αναλογίες, οι σικ ενδυματολογικές επιλογές και το αισθησιακό περιβάλλον δεν αποτελούν προαπαιτούμενα για να ακολουθήσει κανείς αυτόν τον τρόπο ερωτικής έκφρασης.




Χρήση προφυλακτικών

Ο Ντέιβιντ Χάσλαμ, έχοντας περάσει οκτώ μήνες καταγράφοντας με τον φακό του τα sex parties τους, από μικρά γκρουπ σε σπίτια μέχρι 80 άτομα σε μεγάλα ξενοδοχεία, υποστηρίζει ότι η βασική προϋπόθεση για να γίνει κανείς δεκτός στους κόλπους των swingers είναι ο σεβασμός. «Υπάρχουν πρωτόκολλα και κανόνες που πρέπει να τηρούνται» εξηγεί χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας ότι, παρά το γεγονός ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στους κόλπους της ομάδας, γίνεται σχεδόν πάντα χρήση προφυλακτικών.



«Πολλοί εξ αυτών δεν θεωρούνται σέξι με τα κριτήρια που επικρατούν, όμως εκπέμπουν αυτοπεποίθηση και αισθησιασμό» σχολιάζει, προσθέτοντας ότι είναι όλοι τους «κανονικοί» άνθρωποι με «κανονικές» δουλειές, ανεξαρτήτως τού τι πιστεύει ο κόσμος γι' αυτούς. Στα πάρτι συμμετέχουν και singles, αλλά και ζευγάρια, τα οποία είναι χρόνια παντρεμένα και έβαλαν το swinging στη ζωή τους για να αναθερμάνουν λίγο το πάθος τους.



Ο Χάσλαμ, που, όπως διευκρινίζει, δεν είναι swinger, προσπαθεί τώρα να συγκεντρώσει χρήματα για την έκδοση των φωτογραφιών του σε λεύκωμα, καθώς θεωρεί ότι ο κόσμος έχει μια έμφυτη περιέργεια για το swinging.

















Πηγή: http://www.espressonews.gr


































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια