ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Κόντρες στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου με φόντο το διάσημο Beach Bar «Bananistas» (VIDEO)

Κόντρες στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου με φόντο το διάσημο Beach Bar «Bananistas» (VIDEO)



Το «λουκέτο» στο διάσημο beach bar «Bananistas» απασχόλησε μεταξύ άλλων την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου, με τον Δήμαρχο του νησιού Δ. Πρεβεζάνο να δηλώνει πως το θέμα έχει αναλάβει πλέον η ίδια η Εισαγγελέας η οποία βρέθηκε στο νησί πριν από δύο εβδομάδες.



Ο κ. Πρεβεζάνος διεμήνυσε για μία ακόμη φορά ότι ο Δήμος, ως όφειλε, τήρησε απαρέγκλιτα όλες τις νόμιμες διαδικασίες και θα συνεχίσει να πράττει το ίδιο. «Είναι στο χέρι των ίδιων των επιχειρηματιών να λυθεί το ζήτημα», σημείωσε ο κ. Πρεβεζάνος και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το ύφος και τους χαρακτηρισμούς που περιέχονται σε ανακοίνωση του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων του κλαμπ Bananistas Σταμάτη Ορφανού, η οποία δημοσιεύτηκε στον Τύπο.



Ο κ. Πρεβεζάνος έκανε λόγο για ανθρώπους κατώτερης στάθμης που πήγαν στο νησί για το κέρδος και ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ότι έχει παραδώσει την επιστολή του κ. Ορφανού στη νομική υπηρεσία του Δήμου.



Οι χαρακτηρισμοί που προκάλεσαν την οργή του κ. Πρεβεζάνου είναι «μελλοθάνατοι “προύχοντες”, γιδοβοσκοί «επενδυτές», σκιαθίτικα αυτοδιοικητικά σαπρόφυτα και γριες κότες που νομίζουν ότι έχουν το “ζουμί”», οι οποίοι – σύμφωνα με τον κ. Ορφανό – έχουν ενώσει τις δυνάμεις για να ισοπεδώσουν το «Bananistas».



Υπενθυμίζεται ότι στο Bananistas επιβλήθηκαν υψηλά πρόστιμα από τους ελεγκτές περιβάλλοντος, γιατί ξεριζώθηκε δάσος 600 τετραγωνικών και θαμνώδης έκταση 400 τετραγωνικών, ενώ ο Δήμος σφράγισε τέσσερις φορές φέτος το bar και τέσσερις φορές έσπασαν παράνομα τα λουκέτα με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν στην Κασσαβέτεια, καθώς τους επιβλήθηκε οχτάμηνη φυλάκιση.



Οι υπεύθυνοι αποφυλακίστηκαν και γίνονται προσπάθειες να εκδοθούν άδειες.




































Πηγή: skiathoslife.gr








































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια