ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις των παικτών του Απόλλωνα Λάρισας - Η ομάδα αναχωρεί για το Καρπενήσι (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις των παικτών του Απόλλωνα Λάρισας - Η ομάδα αναχωρεί για το Καρπενήσι (ΦΩΤΟ)



Πραγματοποιήθηκαν και ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία πολλαπλές χρήσιμες εξετάσεις στους παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας, από τον διακεκριμένο ορθοπεδικό και επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας μας, κ. Γιώργο Μπασδέκη.







Συγκεκριμένα έγινε πελματογράφημα, ανάλυση βάδισης, ανθρωπομετρικός έλεγχος με κινητικότητα αρθρώσεων και δυσκαμψία μυών.



Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας, ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις των εξετάσεων και σε ότι τους υπέβαλε ο κ. Μπασδέκης, τον οποίο η διοίκηση της ΠΑΕ τον ευχαριστεί γι άλλη μια φορά για τις πολύτιμες γνώσεις και την άμεση παρακολούθηση που παρέχει στην ομάδα μας.



Επίσης οι παίκτες του Απόλλωνα πέρασαν και από εξονυχιστικό οδοντιατρικό έλεγχο από τον κ. Μιχάλη Ανεστόπουλο, τον οποίο η ΠΑΕ ευχαριστεί πάρα πολύ.







Την Δευτέρα (31/07) ο τεχνικός μας κ. Σάκης Θεοδοσιάδης έδωσε ρεπό στους παίκτες του Απόλλωνα, μετά την Κυριακάτικη προπόνηση, ενώ την Τρίτη (01/08) η αποστολή της ομάδας μας, θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου εκεί θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, δίνοντας μάλιστα και δύο φιλικά παιχνίδια, με τον Αήττητο Σπάτων (05/08) και την Παναχαϊκή (12/08).




















Πηγή: http://apollonlarissasfc.gr






























































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια