ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Ρύθμιση 100 δόσεων για τους οφειλέτες του Δήμου Τρικκαίων

Ρύθμιση 100 δόσεων για τους οφειλέτες του Δήμου Τρικκαίων



Ευνοϊκή ρύθμιση από τον Δήμο Τρικκαίων για τους για τους οφειλέτες του. Με ευκαιρία που προσφέρει νόμος που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή των Ελλήνων, οι οφειλέτες του Δήμου, ανεξαρτήτως ποσού και χρονολογίας δημιουργίας της οφειλής, μπορούν να υπαχθούν στο πρόγραμμα ρύθμισης των 100 δόσεων.



Η ρύθμιση έχει ευνοϊκούς όρους και, σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Ελένη Αυγέρου – Κογιάννη, θα ωφελήσει τους οφειλέτες, αφού δίνεται η δυνατότητα ακόμη και διαγραφής των προσαυξήσεων.



Η συγκεκριμένη διαδικασία ρύθμισης αφορά σε όλους τους οφειλέτες για όλες τις οφειλές και οι δόσεις με τις ελαφρύνσεις καθορίστηκαν ως εξής:

– Εφάπαξ εξόφληση, με διαγραφή προσαυξήσεων
– Εξόφληση από 2 έως 24 δόσεις, απαλλαγή προσαυξήσεων κατά 80%,
– Εξόφληση από 25 έως 48 δόσεις, απαλλαγή προσαυξήσεων κατά 70%,
– Εξόφληση από 49 έως 72 δόσεις, απαλλαγή προσαυξήσεων κατά 60%,
– Εξόφληση από 73 έως 100 δόσεις, απαλλαγή προσαυξήσεων κατά 50%.

Απαραίτητη προϋπόθεση ότι κάθε δόση δεν θα είναι μικρότερη από 20 ευρώ.



Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προσέρχεται στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων και να ενημερώνεται, να διευκρινίζει, να διευθετεί, να συζητά για τυχόν αμφισβητήσεις των οφειλών. Πριν ακόμη την ψήφιση του νόμου, ο Δήμος είχε αποστείλει σημειώματα υπενθύμισης σε 4.500 οφειλέτες, για απλήρωτες κλήσεις για τα έτη 2013 και 2014, προκειμένου να είναι γνώστες των οφειλών.



Η ρύθμιση είναι σε ισχύ, αλλά απομένει η συγκεκριμενοποίηση κάποιων διατάξεων με ερμηνευτική εγκύκλιο, οπότε ο Δήμος Τρικκαίων θα προχωρήσει σε νέα ενημέρωση. Πάντως οι πολίτες θα μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και με τον τηλεφωνικό αριθμό 2431351135.



Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων








Πηγή: www.trikaladay.gr






























































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια