ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Στον Πλαταμώνα οι φιλοξενούμενοι Ρώσοι μαθητές απο την Ανάπα

Στον Πλαταμώνα οι φιλοξενούμενοι Ρώσοι μαθητές απο την Ανάπα



Στις κατασκηνώσεις της Α/θμιας Εκπαίδευσης στον Πλαταμώνα, φιλοξενούνται από το μεσημέρι της Δευτέρας, οι φιλοξενούμενοι, απο το Δήμο Λαρισαίων, μαθητές από την πόλη Ανάπα της Ρωσίας. 


Πριν αποχωρήσουν από την πόλη, οι Ρώσοι μαθητές, αφιέρωσαν ένα απόγευμα στο Αισθητικό Άλσος της Λάρισας , όπου ενημερώθηκαν για τις δράσεις των Ενεργών Πολιτών Λάρισας. Ακολούθησε ένα barbecue party με την φροντίδα του Σπύρου Τσιάκα, Κώστα Κεδρά και Μαρίας Γερασοπούλου και την μουσική συντροφιά του Στάθη Σταμελόπουλου και του Βασίλη Σελήνη.





Σημειώνεται κατά την διάρκεια της παραμονής τους , μεταξύ άλλων ξεναγήθηκαν στο Διαχρονικό Μουσείο, το Αρχαίο Θέατρο και αξιοθέατα της πόλης από τη ξεναγό Αθανασία Γκούνη, στο Λαογραφικό Μουσείο “Η Ζάβορδα” όπου συμμετείχαν και σε μάθημα χορού, παρακολούθησαν την εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Λαϊκής Παράδοσης στο Κηποθέατρο, επισκέφτηκαν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Καλαμπάκας, τα Μετέωρα , την Μονή Αγ. Στεφάνου, ενημερώθηκαν από τον Κώστα Σπανό για τη δράση του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κισσάβου-Ελασσόνας



Οι φιλοξενούμενοι Ρώσοι μαθητές θα παραμείνουν στις κατασκηνώσεις του Πλαταμώνα μέχρι τις 12 Ιουλίου. 

























Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος












































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια