ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Άστραψε και βρόντηξε η Τρικαλινή Ασπα Τσίνα - Διαψεύδει τη συμμετοχή της στο NOMADS

Άστραψε και βρόντηξε η Τρικαλινή Ασπα Τσίνα - Διαψεύδει τη συμμετοχή της στο NOMADS



Εντονη ήταν η αντίδραση της Τρικαλινής τραγουδίστριας Ασπας Τσίνα για δημοσιεύματα και αναφορές περί συμμετοχής της σε reality παιχνίδι τηλεοπτικού καναλιού



Απάντηση μέσω facebook δίνει η τραγουδίστρια σε όσους την τοποθετούν μεταξύ των παικτών του νέου reality του ΑΝΤ1. «Οι συντάκτες έχουν παραβιάσει στοιχειώδεις κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας» δηλώνει



Άστραψε και βρόντηξε η Άσπα Τσίνα, με όσους έσπευσαν να την συμπεριλάβουν στη λίστα των επωνύμων που συζητούν τη συμμετοχή τους στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1, Nomads. Η πρώην παίκτρια reality, από την εποχή του Fame Story, χαρακτήρισε «ψευδέστατα» τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο γεγονός. Όπως έγραψε και το News 24/7, οι υπεύθυνοι του σταθμού διέψευδαν επίσης τα δημοσιεύματα αυτά, ενώ από τα εννιά συνολικά ονόματα που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν μόνο εκείνα του Σεφ Διονύση Αλερτά και του πρωταθλητή Kick Boxing Μιχάλη Ζαμπίδη.



«Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε επαφή ή επικοινωνία με την παραγωγή του ριάλιτι του καναλιού ή οποιονδήποτε άλλο για κάτι τέτοιο» σημειώνει η κα. Τσίνα που κάνει λόγο για δυσφημιστικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα που αναπαράγουν τις αναληθείς πληροφορίες παρά το γεγονός πως γνωρίζουν ότι δεν ευσταθούν. Η Άσπα Τσίνα μάλιστα έκλεισε την ανάρτησή της στο facebook τονίζοντας πως επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της.



Το show έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, ενώ έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στην Κολομβία και το Μεξικό όπου και προβάλλεται.



Το νέο reality επιβίωσης θα γυριστεί στις εξωτικές Φιλιππίνες και συγκεκριμένα στο νησί Palawan και υπόσχεται δοκιμασίες που δεν έχουν προβληθεί ποτέ ξανά στην ελληνική τηλεόραση. Οι παίκτες θα χωριστούν σε τρεις ομάδες και κάθε μέρα θα είναι κρίσιμη για τη συνέχεια μέσα στο παιχνίδι και την επιβίωση.











Πηγή: www.news247.gr
























































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια