ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Αυτή είναι η παράλια της Λάρισας που προτιμούν όλοι οι Celebrities - Ποιοι γνωστοί βρέθηκαν εκεί; (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η παράλια της Λάρισας που προτιμούν όλοι οι Celebrities - Ποιοι γνωστοί βρέθηκαν εκεί;



Είναι μια από τις ομορφότερες παραλίες του νομού Λάρισας και κατά καιρούς έλκει και γνωστά ονόματα της σόου μπιζ που την γνωρίζουν καλά και πηγαίνουν για να την απολαύσουν μαζί με τους Λαρισαίους.



Η αναφορά στην ακτή Παπακώστα εκεί όπου χθες Παρασκευή εθεάθησαν διάφορα γνωστά ονόματα. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέχρι πρότινος και για πολλά χρόνια στενός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη και πολύ γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο, απολαμβάνει τις διακοπές του στην πατρίδα του με την σύζυγο του Νάταλι Κακκαβα, επίσης γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης και τα δυο τους παιδιά. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας κατάγεται από την Μελιβοία και είναι ξάδερφός του δημάρχου Αγιάς, Αντώνη Γκουντάρα.



Η φωτογραφία είναι από χθες στην ακτή Παπακώστα



Επίσης, χθες το απόγευμα στην ίδια παραλία απόλαυσαν το μπάνιο τους στην πεντακάθαρη θάλασσα το πασίγνωστο ζευγάρι των ηθοποιών Γιάννης Μπονσταντζόγλου και Δήμητρα Παπαδήμα. Ο πολύ καλός ηθοποιός κατάγεται επίσης από τα μέρη της Αγιάς.






Τέλος, ένας ακόμη γνωστός ηθοποιός με καταγωγή από τα μέρη μας, ο Χάρης Ασημακόπουλος, έκανε και εκείνος χθες ένα …πέρασμα από την ακτή Παπακώστα απολαμβάνοντας με την παρέα του τις ομορφιές της.






Όλοι τους ήταν πολύ φιλικοί με τους λουόμενους, ακόμη και όταν πολλοί από αυτούς τους πλησίασαν για μια φωτογραφία μαζί τους.

















Πηγή: www.postlarissa.gr



















































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια