ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με… αγριογούρουνο τα ξημερώματα στη Φαρκαδόνα

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με… αγριογούρουνο τα ξημερώματα στη Φαρκαδόνα


Για πολλούς κατοίκους του Δήμου Φαρκαδόνας που ζουν έντονα το πρόβλημα με τα αγριογούρουνα στην περιοχή θεωρούνταν βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα συμβεί κι αυτό. Oι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, ευτυχώς χωρίς ανθρώπινα θύματα, αλλά μονάχα με υλικές ζημιές.



Φτηνά τη γλύτωσε το βράδυ της Τρίτης ένας νεαρός οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που κατευθυνόταν από την Κρήνη προς την Οιχαλία του Δήμου Φαρκαδόνας. Κινούμενος με το όχημά του στην περιφερειακή οδό που συνδέει τα δύο χωριά, στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου, παρέσυρε ένα αγριογούρουνο βάρους 100 κιλών, την ώρα που εκείνο διέσχιζε το οδόστρωμα.



Ο οδηγός δεν κατάφερε να αποφύγει το άγριο ζώο καθώς εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του. Το παρέσυρε, ωστόσο κατάφερε να συγκρατήσει το όχημα στο οδόστρωμα χωρίς να ανατραπεί. Φυσικά το αυτοκίνητο υπέστη μεγάλες ζημιές ενώ το άγριο ζώο έπεσε νεκρό.



Το γεγονός έρχεται να θορυβήσει ιδιαίτερα τους κατοίκους τόσο της Κρήνης, όσων και των άλλων χωριών της περιοχής. Να επιστήσει την προσοχή των οδηγών, αλλά ταυτόχρονα να εντείνει τις πιέσεις για την λήψη μέτρων προκειμένου να μη θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα.















Πηγή: www.krinitrikalon.gr



















































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια