ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Νέα έρευνα ανατρέπει τα δεδομενα: Οι γυναίκες ζητουν περισσότερο σεξ από τους άνδρες




ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ

Αν πιστεύετε τις φήμες που θέλουν τους άντρες να ζητούν σεξ από τις γυναίκες και εκείνες να μην υποκύπτουν και να λένε δικαιολογίες τύπου «έχω πονοκέφαλο», κάνετε λάθος.


Ερευνα έρχεται να ανατρέψει τις όποιες υποθέσεις.


Οπως γνωρίζουμε οι γυναίκες έχουν επιθυμίες και φαντασιώσεις, όπως οι άνδρες και έχουν τα δικά τους «θέλω» στην σεξουαλική τους ζωή.



Ερευνα που διεξήχθη στο πλαίσιο συνεχιζόμενης μελέτης σχετικά με τις σχέσεις των Βρετανών, από τη Voucher Codes Pro, δείχνει πως οι γυναίκες θέλουν πιο πολύ σεξ από τους συντρόφους τους.


Στη μελέτη συμμετείχαν 2.383 Βρετανοί άνω των 18 ετών, που είχαν μακροχρόνια σχέση.


Το 21% των ζευγαριών δήλωσε πως συχνά καυγαδίζει γιατί δεν κάνει αρκετό σεξ. Την ίδια ώρα, το 59% των γυναικών που ρωτήθηκαν δήλωσαν πως θα ήθελαν να κάνουν πιο συχνά σεξ απ’ ότι κάνουν σήμερα, με την ίδια απάντηση να δίνει το 41% των ανδρών.


Οι ερευνητές θέλοντας να διερευνήσουν βαθύτερα το ζήτημα κάλεσαν τα ζευγάρια να απαντήσουν στο γιατί η σεξουαλική τους ζωή έχει πρόβλημα. Το 37% απάντησε πως δεν κάνουν συχνά σεξ, το 34% ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει περιπέτεια στην κρεβατοκάμαρα. Αλλοι δήλωσαν πως θεωρούν το σύντροφό τους τεμπέλη και άλλοι πως έχουν διαφορετικές προτιμήσεις.





















Πηγή: iefimerida.gr 




























« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια