ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Συλλήψεις σε λαϊκή αγορά στη Λάρισα για αφορολόγητο καπνό και τσιγάρα




Συνελήφθησαν, σήμερα  το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο άτομα και συγκεκριμένα μία 70χρονη και ένας 56χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα. 


Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί διενήργησαν έλεγχο σε υπαίθρια λαϊκή αγορά της πόλης.


Κατά τον έλεγχο, η 70χρονη κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση σε πάγκο εμπορίας λευκών ειδών, (171) πακέτα τσιγάρων και (47) πακέτα καπνού των (50) γραμμαρίων το καθένα, άπαντα χωρίς την ειδική ταινία φορολόγησης.


Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 70χρονη προμηθεύτηκε τα προφερόμενα καπνικά προϊόντα από τον 56χρονο, με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή τους, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (115) ευρώ.


Οι κατασχεθείσες ποσότητες τσιγάρων και καπνού θα αποσταλούν στο Τελωνείο Λάρισας για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας. 
















Πηγη: www.kosmoslarissa.gr































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια