ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Ο Απόλλωνας Λάρισας απαντά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ




Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας θέλει να διευκρινίσει στους Λαρισαίους φιλάθλους σχετικά με την ανακοίνωση του αδερφού σωματείου της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. περί μη απόκτησης δανεικών παικτών της, τα εξής:


Όντως η ομάδα μας ενδιαφέρθηκε για τρεις ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. και συγκεκριμένα για τους Καπό, Χοντζάλι και Κρητικό.


1) Για την περίπτωση του Δημήτρη Καπού, ο Απόλλωνας ήθελε να τον αποκτήσει αλλά είδε οτι ο παίκτης ανέβηκε στην προετοιμασία με την Α.Ε.Λ. και δεν μπορούσε να περιμένει την επιστροφή του, μιας και ο σχεδιασμός μας, "έτρεχε" και έπρεπε να αποκτηθεί δεύτερος σεντερ φορ, πέραν του Σαχινίδη, όπερ και εγένετο με την απόκτηση του Alexander Milic.


2) Για την περίπτωση του Χοντζάλι μας διαμηνύθηκε από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. κ. Ηλία Φυντάνη, ότι ο παίκτης για οικογενειακούς λόγους, προτιμούσε να πάει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα.


Το αποδεχθήκαμε, ευχόμενοι μάλιστα καλή επιτυχία στον νεαρό ποδοσφαιριστή.


3) Όσον αφορά τον Τάσο Κρητικό, ο κ. Πάους αποφάσισε να τον κρατήσει στο ρόστερ της Α.Ε.Λ., κάτι που το σεβαστήκαμε απόλυτα.


Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα και δεν έχουμε το παραμικρό πρόβλημα με την ΠΑΕ Α.Ε.Λ.
 

Είμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα στο αδερφό μας σωματείο, την ΠΑΕ Α.Ε.Λ. και αυτό το απόδείξαμε περίτρανα και με την περίπτωση του Χρήστου Αγρόδημου.


Τίποτε δεν μπορεί να "σκιάσει" τις αγαστές προθέσεις μας, με την ΠΑΕ Α.Ε.Λ. και νομίζουμε ότι έτσι σκέφτεται και η πλευρά αυτής.



Επί της ευκαιρίας να ευχηθούμε ότι καλύτερο στην Α.Ε.Λ. και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, στο πρωτάθλημα της Super League που αρχίζει σε λίγες ημέρες, αναμένοντας φυσικά και την θετική απάντηση της, για το μεταξύ μας φιλικό, που ζητήσαμε για τις αρχές Σεπτεμβρίου, στην διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των αγώνων της Εθνικής.












Πηγη: www.apollonlarissasfc.gr




































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια