ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Δύο δωρεές για το Νοσοκομείο του Βόλου





Βοήθεια στον κάθε συνάνθρωπο μέσα από τη στήριξη και αναβάθμιση της λειτουργικότητας του Νοσοκομείου Βόλου, παρέχουν συνεχώς περισσότεροι συμπολίτες με δωρεές προς το «Αχιλλοπούλειο».


Στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ του Νοσοκομείου Βόλου, τέθηκαν προς έγκριση τα αιτήματα δωρεάν τα οποία έγιναν ομόφωνα αποδεκτά ως εξής:


Α) Στο υπ. αριθμ. πρωτ. 14283/18-07-2017 έγγραφο του κ. Ανδριανού Τσιμά  αναφέρονται τα εξής: «Παρακαλώ όπως αποδεχτείτε την δωρεά-προσφορά μου για κοινωνικούς λόγους στο Γ.Ν.Βόλου όσον αφορά την ανακατασκευή-ανακαίνιση τμήματος στο Τμήμα των Χειρουργείων και της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού. Επί του θέματος αναγνώστηκε η έγκριση της αποδοχής της ανωτέρω δωρεάς από την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν.Βόλου κ.Χαρανά Αικατερίνη προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες του Γ.Ν.Βόλου του Νοσοκομείου.


Επίσης το υπ. αριθμ. πρωτ. 14682/24-07-2017 έγγραφο  της Υποδιεύθυνσης της Τεχνικής Υπηρεσίας στο οποίο αναφέρονται τα εξής: «Με την υπ.αριθμ.πρωτ.14283 αίτηση του ο κ.Ανδριανός Τσιμάς προσφέρει δωρεάν τις εργασίες ανακατασκευής τμήματος των χειρουργείων και της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.


Προτείνεται η αποδοχή της δωρεάς, δεδομένου ότι οι τεχνικές εργασίες αυτές είναι χρήσιμες και βελτιώνουν την λειτουργικότητα των εν λόγω τμημάτων. Οι εργασίες δεν επιφέρουν καμία επιβάρυνση ούτε κατά την εκτέλεσή τους ούτε μελλοντικά στο Νοσοκομείο.»


Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε τη λήψη σχετικής απόφασης για την αποδοχή ή μη της δωρεάς από τον κ.Ανδριανό Τσιμά για την ανακατασκευή-ανακαίνιση Τμημάτων του Χειρουργείου και της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού (ΜΤΝ) του Γ.Ν.Βόλου . Σε περίπτωση θετικής απόφασης να σταλούν ευχαριστήριες επιστολές.


Το Δ.Σ του Νοσοκομείου αφού έλαβε υπόψη τα παραπάνω και μετά από διαλογική συζήτηση Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι ομόφωνα την αποδοχή της δωρεάς από τον κ.Ανδριανό Τσιμά για την ανακατασκευή-ανακαίνιση Τμημάτων του Χειρουργείου και της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού (ΜΤΝ) του Γ.Ν.Βόλου .


Β) Στο υπ. αριθμ. πρωτ. 12486/26-06-2017 έγγραφο του κ. Γιαννακόπουλου Θεόδωρου  αναφέρονται τα εξής: «Παρακαλώ να δεχθείτε τη δωρεά δύο (2) εξεταστικών κρεβατιών, ενός (1) στατού, δυο (2) πιεσόμετρων, ενός (1) ωτοσκοπίου και γλωσσοπίεστρων, ενός (1) σετ λαρυγγοσκοπίου ΗΕΙΝΕ, δυο (2) στηθοσκόπια, ενός (1) τροχήλατου καροτσιού (γυάλινη επιφάνεια), μιας (1) επιδαπέδιας ζυγαριάς (SECA), μιας (1) φιάλης 02 + ροόμετρο, δυο (2) εξεταστικά εργαλεία, και ενός (1) σπιρόμετρου – Ventometer VM1 Spirometer, Clement Clarke, Haag-Streit.»


Υπήρξε έγκριση της αποδοχής της ανωτέρω δωρεάς από τον Υποδιευθυντή του Χειρουργικού Τομέα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν.Βόλου κ. Σεμιλιέτωφ Μιχαήλ προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες του Γ.Ν.Βόλου του Νοσοκομείου και σε περίπτωση θετικής απόφασης να σταλούν ευχαριστήριες επιστολές.


Το Δ.Σ του Νοσοκομείου αφού έλαβε υπόψη τα παραπάνω και μετά από διαλογική συζήτηση Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι ομόφωνα την αποδοχή της δωρεάς από τον κ.Γιαννακόπουλο Θεόδωρο.

















Πηγη: www.myvolosnet.gr
































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια