ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Δεν έχω ανάγκη από αλιείς αλλά από Φίλους !

Δεν έχω ανάγκη από αλιείς αλλά από Φίλους !



Το προφίλ μου δεν είναι δημόσιας χρήσης για να παίρνετε τις φωτογραφίες μου με ιδιωτική ρύθμιση και να τις δίνετε στις εφημερίδες χωρίς την συγκατάθεσή μου. Το ξέρω ότι με αγαπάτε, αλλά δεν είναι αναγκαίο τις αναμνήσεις που θέλω να μοιράζομαι αποκλειστικά μαζί σας και τις οποίες θέλω να θυμάμαι & να με θυμούνται, να τις αλιεύετε και να τις διαβιβάζετε σε τρίτους.


Αν και πολλοί, να ξέρετε ότι σας γνωρίζω προσωπικά σχεδόν όλους και όλες, σας έχω φιλτράρει προσωπικά έναν - έναν και ανά τακτά διαστήματα επαναλαμβάνεται η διαδικασία.


Γιατί η αγάπη πληγώνει το ίδιο με τον φθόνο, όταν γίνεται ασφυκτική.


Όσο για τις φιλοδοξίες μου ξέρετε ότι τις εναποθέτω κάτω από την Ελλάδα μας, όπως το έχω άλλωστε αποδείξει αμισθί τόσο στο αυτοδιοικητικό όσο και στο κοινωνικό μετερίζι.


Αν είναι δε, να ξεκατινιαστώ για έναν θωκό, τότε προτιμώ την αγνή αγάπη του κόσμου όταν του παρέχω αφιλοκερδώς τις συμβουλές μου για την επίτευξη της οικογενειακής και κοινωνικής ειρήνης, όπως και της ευημερίας του.


Η φωτογραφία είναι από το μοναστήρι που αγίασε ο Άγιος Παϊσιος και το μήνυμα της πηγής είναι διαυγές : "Λούσασθε και καθαροί γίνεσθε και δεύτε διαλεχθώμεν".


Δεν έχω ανάγκη από αλιείς αλλά από Φίλους !






Γράφει για την larisacitynews.gr
μέσα από το olympuslight.blogspot.gr


Με αδελφική αγάπη
31.08.2017
Μιχάλης Αβέλλας








































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια