ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Επίσημη έναρξη χθες για την 58η Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα - Μάγεψαν το κοινό οι Αφοι Τσαχουρίδη (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Επίσημη έναρξη χθες για την 58η Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα - Μάγεψαν το κοινό οι Αφοι Τσαχουρίδη (ΦΩΤΟ-VIDEO)



Ξεκίνησε και επίσημα χθες το βράδυ με την παρουσία πλήθος κόσμου αλλά και εκπροσώπων των αρχών και των φορέων η 3ήμερη 58η Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα.



Η έναρξη της γιορτής έγινε με τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Τυρνάβου Π. Σαρχώση αλλά και του Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού οι οποίοι τόνισαν τη σημασία του σταφυλιού και του κρασιού για την περιοχή, με τον κ. Κ. Αγοραστό να ζητά επιτακτικά την κατάργηση του ΕΦΚ στο κρασί χαρακτηρίζοντάς τον αντιπαραγωγικό φόρο που μόνο ζημιά μπορεί να κάνει.





Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης ο οποίος είπε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα καταργηθεί ο ΕΦΚ στο κρασί επισημαίνοντας ότι αυτό αποτελεί και δέσμευση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.


Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε και ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Γ. Κατσιαντώνης.





Στη συνέχεια οι επίσημοι επισκέφθηκαν τα περίπτερα που έχουν στηθεί στο χώρο της γιορτής και δοκίμασαν κρασιά από τους οινοποιούς ενημερώθηκαν τόσο για τα προϊόντα όσο και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο τομέας.





Η συνέχεια δόθηκε στον συναυλιακό χώρο στο πάρκο του Αμπελώνα όπου εμφανίστηκαν οι αδερφοί Τσαχουρίδη σε ένα ρεσιτάλ ποντιακής λύρας με την συνοδεία πλήθους άλλων οργάνων, που μάγεψαν το κοινό.



Δείτε videos από την χθεσινή βραδιά....


















Χορηγός Επικοινωνίας ήταν η



















Γράφει για την larisacitynews.gr







































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια