ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Μαλλιά κουβάρια στο Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας (VIDEO)

Μαλλιά κουβάρια στο Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας (VIDEO)



Στα χέρια παραλίγο να έρθουν ο αναπληρωτής δήμαρχος Γιάννης Μέμηλας και δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης Ανδρέας Παπαγεωργίου.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr όλα ξεκίνησαν όταν ο Ανδρέας Παπαγεωργίου τοποθετήθηκε για το θέμα επιχορήγησης της ΚΟΙΔΕΦΑ με το ποσό των 30.000 €. Είπε ότι αρνείται να υπερψηφίσει την πρόταση καθώς θεωρεί πως αυτή αποσκοπούσε μόνο για την πληρωμή του προέδρου και του αντιπροέδρου της επιχείρησης. Ο Γιάννης Μέμηλας άρχισε να διαμαρτύρεται γιατί μακρηγορούσε ο Παπαγεωργίου και ο τελευταίος αντέδρασε ζητώντας του να ηρεμήσει και λέγοντας πως… «ως γιατρός μπορώ να σας γράψω φάρμακα για να ηρεμήσετε»!… Ο Μέμηλας εξερράγη, κινήθηκε εναντίον του γιατρού, επικράτησε κομφούζιο και μπήκαν ανάμεσά τους… όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι. Ο Παπαγεωργίου ανακάλεσε την έκφρασή του, καταγγέλλοντας όμως τη στάση του Μέμηλα.



Ανάλογες καταστάσεις έχουν γίνει και στο παρελθόν στο Δήμο όπου η συμπολίτευση (παράταξη Μεριβάκη) σπαράσσεται από έριδες και συγκρούσεις, με πολλές διαφοροποιήσεις δημοτικών συμβούλων.



Δείτε το βίντεο από την krinitrikalon.gr









Πηγή: www.trikalavoice.gr

































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια