ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Τέλος πια στις MILFs - Ηρθαν οι WHIPs και μας αρέσουν πολύ (ΦΩΤΟ)


ΕΝΑΣ ΟΡΟΣ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ

Από την κα Ρόμπινσον στην μητέρα του «Στίφλερ», σέξι γυναίκες μιας συγκεκριμένης ηλικίας, υπήρξαν φαντασίωση πολλών αγοριών και όχι άδικα.


Ο όρος MILF έγινε γνωστός χάρη στο American Pie, το 1999,και από τότε μπήκε με φόρα στο mainstream λεξικό. 


Πανέμορφες μητέρες που ξεχειλίζουν sexiness χαρακτηρίζονται ως MILF, με τον όρο, ωστόσο, να παίρνει μια αρνητική χροιά με το πέρασμα των χρόνων.


Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν και οι MILFs είναι πια παρελθόν. Τη θέση τους ήρθαν να πάρουν οι  WHIPs (woman who is hot, intelligent and in her prime), δηλαδή «Γυναίκες, “καυτές”, έξυπνες και στα καλύτερά τους χρόνια».





Ο νέος όρος δημιουργήθηκε από την συγγραφέα Μπίμπι Λιντς, η οποία τον πρότεινε στο This Morning, υποστηρίζοντας πως είναι πιο ακριβής και ενθαρρυντικός.


«Με το “κούγκαρ” οι άντρες είναι τα θύματα, ενώ οι WHIPs είναι κάτι πιο αστείο, πιο έξυπνο, πιο σέξι», δηλώνει η 51χρονη.


Ντέμι Μουρ, Μαράια Κάρει, Τζένιφερ Ανιστον, αλλά και η Μπριζίτ Μακρόν είναι αναμφισβήτητα WHIPs, σύμφωνα με τον Independent, ο οποίος αναφέρει πως χρειάζεται να είναι ένας όρος με τον οποίο γιορτάζονται οι οι μεγαλύτερες γυναίκες.





Η ιδέα της MILF είναι ένα ακόμη παράδειγμα σεξισμού για την κοινωνία μας, καθώς οι DILFs, ο αντίστοιχος όρος για τους μπαμπάδες, δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ. Παράλληλα, οι γυναίκες που έχουν σχέση με νεότερους άντρες δέχονται πιο σκληρή κριτική απ’ ό,τι οι άνδρες που βγαίνουν με νεότερες γυναίκες.


Ο «θάνατος» των MILFs και των κούγκαρ και η εμφάνιση της WHIP φαίνεται να γίνεται τη σωστή στιγμή... την ώρα που η Μπριζίτ Μακρόν είναι «θέμα».


Η 64χρονη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έχει δεχθεί πολλάκις κριτική για τη σχέση της με τον 39χρονο Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν.


Σε συνέντευξή του ο Μακρόν, που είναι 25 χρόνια πιο μεγάλος από την σύζυγό της, είχε δηλώσει: «Αν ήμουν 20 χρόνια μεγαλύτερος από τη σύζυγό μου, κανείς δεν θα σκεφτόταν για ούτε ένα δευτερόλεπτο πως δεν θα μπορούσα να είμαι νόμιμα μαζί της».


«Λένε πολλά για τον μισογυνισμό στη Γαλλία... Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με το πώς βλέπουν τη θέση της γυναίκας», είχε προσθέσει.





















Πηγή: iefimerida.gr 









































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια