ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

"Ο Μπαμπάς ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕΙ" Τρίτη και όχι Παρασκευή στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

"Ο Μπαμπάς ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕΙ" Τρίτη και όχι Παρασκευή στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)


Κατάμεστο ήταν χθες βράδυ το κλειστό γυμναστήριο του basket στο Αλκαζάρ μετά την ακύρωση διεξαγωγής της θεατρικής παράστασης "ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ" στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και την ατυχή μεταφορά του στο κλειστό του basket.


Και λέμε ατυχής η μεταφορά διότι όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος ο χώρος δεν ήταν ο κατάλληλος για μία τόσο μεγάλη παράσταση που έχει κάνει τεράστια επιτυχία Πανελλαδικά.


Το κοινό ως επί το πλείστον έφυγε με παράπονα καθώς λόγω της τεράστιας απήχησης δεν υπήρχαν οι κατάλληλες θέσεις για το κοινό, μεγάλο μέρος του κοινού δεν έβλεπε και ο ήχος μέσα στο κλειστό γήπεδο του basket ήταν επιεικώς απαράδεκτος με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να φύγουν χωρίς να ακούσουν τίποτα.


Τα παράπονα και οι διαξιφισμοί μεταξύ του κοινού αλλά και μεταξύ κοινού και συντελεστών της παράστασης για τις θέσεις πολλά.


Για όλους του παραπάνω λόγους οι διοργανωτές της παράστασης, προς τιμήν τους, εξέδωσαν σήμερα μία ανακοίνωση που ενημερώνει το Λαρισαϊκό κοινό, διαλαμβανόμενοι την δυσαρέσκεια του κοινού, πως την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου θα γίνει μία επαναληπτική παράσταση του έργου, με τις σωστές προϋποθέσεις, και με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ σε όλους όσους παραβρέθηκαν στην χθεσινή παράσταση και έχουν κρατήσει τα αποκόμματα των εισιτηρίων τους.



Η ανακοίνωση αναφέρει:





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ "ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ



ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.


ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΖΕΤΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ. ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. 


ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΦΕΝΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΟ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΟΙΝΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΛΗΠΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.



ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ








* Αξίζει να αναφέρουμε πως στην χθεσινή παράσταση το παρόν έδωσε, ως θεατής, και ο γνωστός και αγαπημένος Τζίμης Πανούσης με το επιτελείο του ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Λάρισα για την παρουσίαση της παράστασης "Ειρήνη του Αριστοφάνη" στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.


Δείτε τον σε φωτογραφίες που τον έπιασε ο φωτογραφικός φακός μας....




























Γράφει για την larisacitynews.gr






























































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια