ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Πήρε την ρεβάνσ η ΑΕΛ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Πήρε την ρεβάνσ η ΑΕΛ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα



Η ΑΕΛ πήρε τη φιλική ρεβάνς ενάντια στον ΠΑΣ Γιάννινα στο AEL FC ARENA κερδίζοντας στο δεύτερο μεταξύ των δύο ομάδων φιλικών με 2-1 παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο σε ένα ματς για γερά νεύρα με τον διαιτητή Αρετόπουλο να έχει δουλειά… επίσημου αγώνα.



Οι «βυσσινί» είχαν πολλά παράπονα από τον Τρικαλινό ρέφερι με το ματς στην πραγματικότητα να έχει αρκετές στιγμές με δυνατές μονομαχίες και από τις δύο πλευρές.



Το σκορ άνοιξε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Νίκος Γιαννιτσάνης για να ισοφαρίσει ο ΠΑΣ με το Νικολιά με την ΑΕΛ να φωνάζει για πέναλτι στην αρχή της φάσης. Το ματς έγειρε προς τους «βυσσινί» όταν ο Κρίζμαν λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να σκοράρει για το 2-1.



Ο Πάους σε αυτό το ματς χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του ενώ υπήρξαν και οι στιγμές έντασης σε μαρκάρισμα του Μπέριου, στον τραυματισμό του Αγκάνοβιτς, αλλά και στις υποδείξεις του Αρετόπουλου που δεν άρεσαν στο λαρισινό κοινό.




Μπήκε καλά

Η ΑΕΛ μπήκε καλά στο ματς έχοντας διάθεση και στο 4′ ο Μπέριος ανέτρεψε τον Γιαννιτσάνη μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε το σημείο του πέναλτι. Οι «βυσσινί» στα πρώτα δέκα λεπτά του ματς κυκλοφόρησαν σωστά τη μπάλα όμως ο στη συνέχεια για τα επόμενα δέκα λεπτά έπαθαν μπλακ-άουτ μέχρι να συνέλθουν στη συνέχεια.



Στο 6′ ο Αγκάνοβιτς δοκίμασε με απευθείας φάουλ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ο Βελλίδης όμως οριζοντιώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ.



Ο ΠΑΣ Γιάννινα στη συνέχεια ανέβασε ρυθμούς και στο 13′ ο Κόντε με κάθετη βρήκε τον Ναδάλες που το σουτ ο Θεοδωρόπουλος το εξουδετέρωσε.



Στο 32′ οι φιλοξενούμενοι και πάλι ήταν μία ανάσα από το να σκοράρουν όταν ο Ναδάλες εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Θεοδωρόπουλος δεν υπολόγισε σωστά τη μπάλα και την έχασε από τα χέρια του όμως η άμυνα της ΑΕΛ έδιωξε πριν γίνουν απειλητικοί οι επιθετικοί του ΠΑΣ. Στην επόμενη φάση ο ΠΑΣ σκόραρε όμως το γκολ δεν μέτρησε μιας και ο Νικολιάς υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.




Επανήλθε σε υψηλούς ρυθμούς

Στο 35′ ο Περόνε με εντυπωσιακή κάθετη βρήκε τον Ναβάρο που έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Αγκάνοβιτς πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα όμως να περνά άουτ και τον Κροάτη μέσο στην προσπάθεια του να διεκδικήσει τη μπάλα να τραυματίζεται.



Η ΑΕΛ ανέβασε ρυθμούς μετά το cooling brake, άρχισε να κυκλοφορεί καλύτερα τη μπάλα και να βγάζει στο χορτάρι όμορφα πράγματα με σκοπό να σκοράρει.



Στο 38′ ο Γιαννιτσάνης έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο έπαιξε το ένα-δύο με τον Κουτσιανικούλη μέσα από τη περιοχή και αριστερά αλλά δεν κατάφερε να νικήσει το Βελλίδη σε τετ-α-τετ με τον κίπερ του ΠΑΣ να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.




Το γκολ

Στο 41′ η ΑΕΛ κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Γιαννιτσάνης ανατράπηκε από τον Τζημόπουλο, με τον Αρετόπουλο αυτή τη φορά να υποδεικνύει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος όπου άνοιξε το σκορ για το 1-0 σημειώνοντας παράλληλα το πρώτο του τέρμα έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι.



Η ΑΕΛ στις καθυστερήσεις με τον Ανδρεόπουλο έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, δοκίμασε από μακριά με ένα τεχνικό σουτ να νικήσει τον Βελλίδη, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα




Με αλλαγές

Ο Πάους άφησε για όλο το παιχνίδι τον Γκόλια στην θέση του στόπερ και τον Θεοδωρόπουλο σταθερό στο τέρμα. Κατά τα άλλα στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 65′ η εντεκάδα άλλαξε πολλά πρόσωπα. Δεξιά στην άμυνα, στην θέση του Ναβάρο πήρε θέση ο Μασούρας, στα αριστερά ο Γουάλας και στο κέντρο της άμυνας πλάι στον Καρδιτσιώτη αμυντικό ο Πάβολ Φάρκας.



Στον άξονα πήρε τη θέση του Αναστασόπουλου (που αντικατέστησε τον Αγκάνοβιτς) ο Ντέλετιτς, ο Φατιόν αγωνίστηκε ως «εξάρι» και πιο μπροστά ο Κρητικός. Στα άκρα πήραν θέση οι Ντοντό και Κρίζμαν και στην κορυφή ο Θωμάς Ναζλίδης.




Ισοφάρισε ο ΠΑΣ και διαμαρτυρίες

Έχοντας εκτελέσει μία ωραία φάση η ΑΕΛ βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 59′ με τον Κόντορ να σεντράρει στην καρδιά της περιοχής, ο Γιαννιτσάνης πριν γίνει κάτοχος της μπάλας δέχτηκε το σπρώξιμο από τον Μιχαήλ με τον διαιτητή Αρετόπουλο να μην υποδεικνύει την παράβαση του πέναλτι.



Ο ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση και σε αντεπίθεση ο Νικολιάς βρήκε χώρο εκτός περιοχής, σούταρε και νίκησε τον Θεοδωρόπουλο ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 60′.



Οι «βυσσινί» διαμαρτυρήθηκαν έντονα γι’ αυτό με τον Εμάνουελ Περόνε να είναι εκτός εαυτού στον πάγκο φωνάζοντας για παράβαση με τον Αρετόπουλο να του δείχνει κίτρινη κάρτα.




Πήρε ξανά κεφάλι

Η ΑΕΛ έβγαλε εγωισμό στη συνέχεια και μετά τις αλλαγές, έχοντας φρέσκα πόδια στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ.



Μετά από λάθος της άμυνας ο Κρίζμαν βρέθηκε απέναντι από τον Βελλίδη και με ψύχραιμο πλασέ σκόραρε ξανά στη Λάρισα και έκανε το 2-1 στο ματς.



Μέχρι τη λήξη του αγώνα ο ΠΑΣ προσπάθησε να ισοφαρίσει το ματς χωρίς επιτυχία με την ΑΕΛ να κρατά το αποτέλεσμα κάνοντας διαχείριση.



Οι «βυσσινί» κρατούν στο 88′ την απίστευτη ευκαιρία του Ντοντό που μετά από λάθος της άμυνας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Βελλίδη και αστόχησε απέναντι στον Έλληνα τερματοφύλακα!




ΑΕΛ (Α. Πάους): 
Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο (65′ Φατιόν), Κόντορ (65′ Γουάλας), Γκόλιας, Ζίζιτς (46′ Φάρκας), Ανδρεόπουλος (65′ Ναζλίδης), Αγκάνοβιτς (λ.τ. 40′ Αναστασόπουλος (76′ Ντέλετιτς), Λαμπρόπουλος (65′ Μασούρας), Γιαννιτσάνης (65′ Κρητικός), Κουτσιανικούλης (65′ Κρίζμαν), Περόνε (46′ Ντοντό).



ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): 
Βελλίδης, Τζημόπουλος (76′ Μαυροπάνος), Μπέριος (46′ Σκόνδρας), Μιχαήλ, Μπουκουβάλας (46′ Καρανίκας), Γιάκος (66′ Μπέτρα), Γαρουφαλιάς (61′ Λίλα), Νικολιάς (61′ Βιδάλ), Χαλκιαδάκης (46′ Κοζορώνης), Ναδάλες, Κόντε (85′ Παπαδόπουλος)










Πηγή: www.sportlarissa.gr










































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια