ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Sexy ποζες απο την 48χρονη Jennifer Lopez με πολυτελή εσώρουχα: «Μπορώ να τα κάνω ΟΛΑ» (ΦΩΤΟ)




Mάλιστα, αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της πρόβας για το νέο show της στο Las Vegas, απέκτησε μώλωπες στους γλουτούς της 


Η Jennifer Lopez, πόζαρε με πολυτελή εσώρουχα για να προωθήσει το show που ετοιμάζει στο Las Vegas, αυτήν την εβδομάδα και είναι σαν να μην έχει περάσει χρόνος από πάνω της. 


Η 48χρονη Λατίνα, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Paper με τίτλο «Sin City», δηλαδή η «πόλη της αμαρτίας». Στη συνέντευξή της, μίλησε για όλα όσα της αρέσουν στο Las Vegas και αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της πρόβας για το νέο show, απέκτησε μώλωπες στους γλουτούς της προσπαθώντας να βγάλει εις πέρας τις δύσκολες χορογραφίες, για τα τραγούδια «Jenny From The Block» και «Your Love Don't Cost A Thing».


«Νιώθω ότι πάντα προκαλώ τον εαυτό μου να γίνεται καλύτερος, να κάνω διαφορετικά πράγματα και να μην μείνω κολλημένη σε ένα πράγμα και να μεγαλώσω. Τώρα κάνω ένα ισπανικό άλμπουμ και θέλω απλώς να συνεχίσω να αμφισβητώ τον εαυτό μου. Με κάνει ευτυχισμένη. Νομίζω ότι οι άνθρωποι εκπλήσσονται γιατί πάντα θέλουν να με έχουν στο μυαλό τους με όρια. "Εντάξει, είναι τραγουδίστρια" ή "Είναι χορεύτρια" ή "Είναι παραγωγός". "Δεν μπορεί να τα κάνει όλα αυτά τα πράγματα". Και εγώ τους απαντώ, "Όχι, μπορώ, και θα τα κάνω όλα. Σας ευχαριστώ και είστε ευπρόσδεκτοι να με κρίνετε».


Δείτε τη φωτογράφιση της εκπληκτικής 48χρονης Jennifer Lopez:




















Πηγη: www.protothema.gr






























« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια