ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο υπό τον Αλέξη Τσίπρα το αγροτικό

Σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο υπό τον Αλέξη Τσίπρα το αγροτικό



Με το βλέμμα στραμμένο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο πρωθυπουργός , Αλέξης Τσίπρας έχει συγκαλέσει υπουργικό συμβούλιο στις 10.30 το πρωί στη Βουλή. 



Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει και σε πρώτη φάση αναμένεται να συζητηθούν δυο νομοσχέδια των υπουργείων Παιδείας και Ναυτιλίας, ενώ στην πρώτη πεντάδα φιγουράρει και αγροτικό νομοσχέδιο. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για το νομοσχέδιο για τα νωπά προϊόντα, αφού το νομοσχέδιο για τον αγροτικό συνδικαλισμό παραμένει ακόμη στη διαβούλευση, ενώ νέες ρυθμίσεις έρχονται και στον τομέα του περιβάλλοντος. 



Μεταξύ των κύριων θεμάτων που θα τεθούν στο υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να είναι τα εργασιακά και τα εκπαιδευτικά, με στόχο να αποσαφηνιστεί το τοπίο για τις πανελλήνιες εξετάσεις την επόμενη ημέρα, και το νέο μοντέλο, για την είσοδο των παιδιών στα Πανεπιστήμια.



Σε ό,τι αφορά στα αγροτικά πρόκειται για το νομοσχέδιο, που καθυστέρησε να εισαχθεί καθώς ήταν να συζητηθεί πριν το κλείσιμο της Βουλής για το καλοκαίρι. Αφορά και στην προέλευση του γάλακτος, που ζητούν επίμονα οι παραγωγοί, καθώς οι τιμές έχουν πάθει καθίζηση, απειλώντας τη βιωσιμότητα του κλάδου.






















Πηγή: www.ypaithros.gr





















































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια