ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Αυτά είναι τα μυστικά για κάνεις το καλύτερο «τρίο»της ζωής σου... Δοκίμασέ τα !!!

Αυτά είναι τα μυστικά για κάνεις το καλύτερο «τρίο»της ζωής σου... Δοκίμασέ τα !!!



Διπλασιάστε την απόλαυση και τη διασκέδαση


Εχετε ποτέ φαντασιωθεί να συμμετέχετε σε ένα τρίο; Δεν είστε οι μόνοι. Το τρίο είναι η πιο κοινή σεξουαλική φαντασίωση για τους άντρες και τις γυναίκες όλων των σεξουαλικών προτιμήσεων. Αλλά παρ’ όλο που η φαντασίωση αυτή μπορεί αν είναι εξαιρετικά διεγερτική , η μηχανική της πραγματικότητας του σεξ μπορεί αν είναι λίγο πιο δύσλολη.



Μετά από μεγάλη ζήτηση, δημιουργήσαμε τον απόλυτο οδηγό για ένα τρίο, ο οποίος σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να αποφύγετε τις συναισθηματικές επιπτώσεις και να καταστρέψετε τη σχέση σας. Εξάλλου, καμία απόλαυση δεν αξίζει μήνες δράματος..



Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό και θα μάθετε πως να κάνετε ένα καυτό, επιτυχημένο τρίο..Η΄ μπορεί να ανακαλύψετε ότι κάποιες ιδέες σας θα πρέπει να παραμείνουν απλώς φαντασιώσεις- η επιλογή είναι δική σας.



Γιατί το τρίο είναι τόσο ερεθιστικό; Δεν είναι δύσκολο να σκεφτούμε γιατί: εάν το σεξ με ένα άτομο είναι συναρπαστικό , τότε γιατί να μην διπλασιαστεί η απόλαυση;



Πολλά άτομα φαντασιώνονται τον ενθουσιασμό του να προσθέσουν κάποιο νέο άτομο σε μία μακρόχρονη σχέση , αλλά η καινοτομία δεν είναι στην πραγματικότητα το επίκεντρο της συγκεκριμένης φαντασίωσης. Το τρίο έχει να κάνει περισσότερο με την εμπειρία των πολλαπλών εραστών την ίδια στιγμή.



Παρακάτω εκθέτουμε τους πιο κοινούς λόγους που το τρίο αποτελεί μία τόσο δημοφιλή σεξουαλική φαντασίωση:


Υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Τρία στόματα, έξι χέρια και τρία γεννητικά όργανα προσφέρουν έναν ατελείωτο κατάλογο συνδυασμών. Συγκεκριμένοι συνδυασμοί σε σχέση με τα γεννητικά όργανα εξαρτώνται από τα όρια που έχει κάθε συγκεκριμένο τρίο. Μερικά άτομα έχουν στο μυαλό τους συγκεκριμένους συνδυασμούς τους οποίους βρίσκουν ιδιαίτερα συναρπαστικούς.


Η προσθήκη ενός ακόμα ατόμου είναι καθηλωτική. Εάν το σεξ με έναν υπέροχο εραστή είναι επιβεβαίωση της ελκυστικότητας και του αισθησιασμού σας, τότε το σεξ με δύο άτομα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε σαν θεό ή θεά. Μπορεί να είναι πολύ συναρπαστικό να ερεθίζετε όχι μόνο έναν αλλά δύο εραστές.


Bλέπετε με ένα νέο μάτι τον εραστή σας. Το τρίο σας δίνει την δυνατότητα να δείτε τον εραστή σας με κάποιον άλλο και αυτό σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να παρατηρήσετε τον εραστή σας με νέα ματιά. Πολλοί αναφέρουν ότι στην συνέχεια βλέπουν τον εραστή τους με περισσότερη εκτίμηση και ότι αυξάνεται η επιθυμία τους για αυτόν. Αν και δεν αποτελεί λύση για μία σχέση που έχει βαλτώσει , το τρίο μπορεί να επαναπροσδιορίσει μία επιτυχημένη αλλά εφησυχασμένη σχέση, και μπορεί να ανανεώσει τον έρωτα του ενός για τον άλλο.. (Μπορεί επίσης να καταστρέψει μία σχέση, έτσι είναι σημαντικό να έχετε τις ίδιες απόψεις με το σύντροφό σας)


Αποκτάτε σεξουαλικές εμπειρίες με άτομα του ίδιου φύλου. Για πολλούς ανθρώπους, το τρίο είναι ένας πολύ ασφαλής τρόπος να δουν πως είναι να μοιράζεσαι ερωτική ενέργεια με ένα άτομο του ίδιου φύλου. Για πολλά ετεροφυλόφιλα άτομα , το τρίο είναι η πρώτη φορά που έχουν ερωτική επαφή με άτομα του ίδιου φύλου. Πολλοί άνθρωποι ενώ πιστεύουν ότι δεν θα υπάρχει ένταση με ένα άτομο του ίδιου φύλου, ανακαλύπτουν ότι υπάρχουν στην πραγματικότητα πολλές δυνατότητες απόλαυσης, ενώ πριν δεν έβλεπαν καμία..


Αλλά προσέξτε: Μία κακή εμπειρία σε ένα τρίο μπορεί να προκαλέσει πολύ μεγάλη απογοήτευση και θλίψη. Ένα καλό τρίο μπορεί όμως να είναι φανταστικό . Δείτε πως να έχετε ένα επιτυχημένο τρίο και να αποφύγετε να πληγωθείτε.





1. Σιγουρευτείτε ότι συμμετέχουν όλοι..

Ένα καλό τρίο είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα τυπικό σεξ με δύο άτομα. Δημιουργεί μία τριγωνική μορφή ερωτικής ενέργειας, ενισχύοντας κάθε κομμάτι της εμπειρίας. Ένα καλό τρίο δεν είναι « έλα πρώτα εσύ, μετά ο άλλος» είναι τρεις άνθρωποι που συνδέονται μαζί, ενώνοντας την πηγή της ερωτικής τους ενέργειας στην ίδια εμπειρία.. Όταν αυτό λειτουργεί , μπορεί να είναι απίστευτα δυναμικό και να αποτελέσει μία εμπειρία σαν καμία άλλη.


Προειδοποίηση: όταν η ενέργεια δεν ρέει σωστά μεταξύ και των 3 ατόμων, η σύνδεση μεταξύ των δυο σας διακυβεύεται. Εάν δύο άτομα στο κρεβάτι ασχολούνται μεταξύ τους και το τρίτο παραμελείται, η συνολική εμπειρία θα είναι χειρότερη από εκείνη που θα είχαν μόνα τους τα δύο άτομα..


Σαν γενικός οδηγός όταν κάνετε τρίο,να σιγουρευτείτε ότι θα συμμετέχουν και τα τρία άτομα. Προσπαθήστε πολύ να σιγουρευτείτε ότι κανένας δε θα νιώθει «αποκλεισμένος¨»



2.Επιλέξτε σοφά τον παρτενέρ σας.

Πολλά άτομα αναρωτιούνται αν θα πρέπει να κάνουν τρίο με έναν φίλο ή με ένα ξένο. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και κίνδυνοι και στις δύο επιλογές. Με κάποιον ξένο υπάρχει μικρότερος κίνδυνος περισσότερης μακροχρόνιας συναισθηματικής θλίψης , αλλά μεγαλύτερος κίνδυνος όσον αφορά την προσωπική ασφάλεια. Το να προσκαλέσετε ένα φίλο για τρίο είναι περισσότερο συναισθηματικά φορτισμένο, αλλά μπορεί να είναι ασφαλέστερο,. Επιπλέον , εάν είναι επιτυχημένο μπορείτε να επαναλάβετε τη διασκέδαση κατά τη διάρκεια των χρόνων.


Μην κάνετε τρίο με τον πρώην σας ή με τον καλύτερο σας φίλο, οι συναισθηματικοί κίνδυνοι είναι πολύ μεγαλύτεροι. Για τους περισσότερους ανθρώπους, η καλύτερη επιλογή είναι κάποιος που γνωρίζουν και εμπιστεύονται , αλλά που δεν παίζει κεντρικό ρόλο στη ζωή τους.



3. Σιγουρευτείτε ότι όλοι οι συμμετέχοντες ελκύονται ερωτικά από όλους τους άλλους.

Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό αν η σεξουαλική ικανοποίηση είναι το ζητούμενο. Η σεξουαλική επαφή με τα άτομα του ιδίου φύλου σε οποιοδήποτε τρίο μπορεί να ποικίλει ,δηλαδή από την ύπαρξη ελάχιστης φυσικής επαφής μέχρι την πλήρη ερωτική επαφή και τη διείσδυση. Αλλά ένα τρίο που γίνεται με τη λογική «οι άντρες δεν αγγίζονται καν μεταξύ τους , είμαστε απλά εδώ για την γυναίκα» συνήθως αποτυγχάνει τελείως.


Εάν είστε τόσο σίγουροι ότι δεν θέλετε να αγγίξετε κάποιον, μάλλον θα έπρεπε να μην κάνετε τρίο μαζί του. Η επιτυχία ενός τρίο εξαρτάται από τις δικιές σας συμπεριφορές, οπότε σιγουρευτείτε ότι είστε ανοιχτοί και στο μυαλό και στην καρδιά σας. Συζητήστε τα όλα αυτά πολύ πριν το κάνετε ώστε να είναι σαφείς οι προσδοκίες και να έχουν τεθεί πολύ καθαρά τα όρια προτού το επιχειρήσετε.



4. Διευρύνετε τον ορισμό σας για το σεξ

Ένα τρίο που δεν περιλαμβάνει διείσδυση μπορεί να είναι πολύ συναρπαστικό . Δεν χρειάζεται να το φτάσετε ¨μέχρι το τέλος¨ για να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα ενός τρίο . Σκεφτείτε να ξεκινήσετε την εξερεύνησή σας με τη συμφωνία να μην κάνετε σεξ που να περιλαμβάνει διείσδυση. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να χαρίσετε ευχαρίστηση ο ένας στον άλλο , το οποίο είναι και πολύ ερεθιστικό και πολύ ασφαλές..


Επίσης μπορείτε να εξερευνήσετε τις έντονες αισθήσεις και την ερωτική ένταση που δημιουργείται από τρία γυμνά σώματα που βρίσκονται μαζί σε ένα κρεβάτι, χωρίς το αισθηματικό και φυσικό κίνδυνο της διείσδυσης. Το τρίο «¨για αρχάριους¨» μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος να το εξερευνήσετε για αρχή και αν νιώθετε καλά με αυτό συναισθηματικά και σωματικά, μπορείτε πάντα να το προχωρήσετε την επόμενη φορά.



5. Πάντα να χρησιμοποιείτε προφυλάξεις.

Το ασφαλές σεξ είναι πάντα πολύ σημαντικό, αλλά εάν φέρνετε έναν καινούριο παρτενέρ σε μία ήδη υπάρχουσα σχέση, θα πρέπει να θυμηθείτε τις πρακτικές του ασφαλούς σεξ. Δεν θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε αν ανησυχείτε μήπως κολλήσετε κάποια αρρώστια ή μήπως συμβεί κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη..


Σιγουρευτείτε ότι και οι τρεις σας έχετε τις ίδιες απόψεις για το ασφαλές σεξ. Και αγοράστε επιπλέον προφυλακτικά , διαφράγματα και γάντια. Μπορεί να προσπαθήσετε διάφορα πράγματα κατά τη διάρκεια ενός επιτυχημένου τρίο.




Επομένως θα πρέπει να κάνετε ένα τρίο ή απλά θα συνεχίσετε να το φαντασιώνεστε; Για πολλούς, απλά και μόνο η φαντασίωση του τρίο είναι αρκετή. Άλλοι το θεωρούν ως μία πολύ έντονη απόλαυση και θέλουν να το κάνουν πραγματικότητα..


Μόνο εσείς (και ο σύντροφός σας) μπορείτε να αποφασίσετε αν πρέπει να μείνει μία φαντασίωση ή αν θέλετε πραγματικά να το κάνετε. Παρακάτω σας έχουμε κάποια μικρά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να εξερευνήσετε την φαντασίωσή σας..


Διαβάστε μερικές ερωτικές νουβέλες και σημειώστε τι σας διεγείρει. Μοιραστείτε τα αγαπημένα σας αποσπάσματα με τον σύντροφό σας και ρωτήστε τον ποια άρεσαν σε εκείνον.


Φαντασιωθείτε ένα τρίο ενώ αυνανίζεστε. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να σκεφτεί μία ποικιλία σεξουαλικών πράξεων, στάσεων και ερωτικών ενεργειών που σας εξιτάρουν. Κάντε διάφορες αλλαγές στο μυαλό σας και σημειώστε τις διαφορές..


Εξερευνήστε με την φαντασία σας… Μην φοβηθείτε να μιλήσετε για κάθε τι που περιλαμβάνεται σε ένα τρίο και δεσμευτείτε να είστε και οι δύο ειλικρινείς και ανοιχτόμυαλοι..


Φαντασιωθείτε το ενώ κάνετε σεξ με τον σύντροφό σας. Φανταστείτε ένα τρίτο πρόσωπο στο κρεβάτι μαζί σας. Τι θα έκανε; Πως θα συμπλήρωνε τον ενθουσιασμό που εσείς δημιουργείτε με τον εραστή σας;


Προσθέστε ένα ερωτικό βοήθημα, και φαντασιωθείτε ότι αυτό είναι ένα τρίτο πρόσωπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα dildo ή ένα δονητή, για παράδειγμα, για να δημιουργήσετε την αίσθηση της διπλής διείσδυσης ή για να υπάρχει διείσδυση ενώ γλύφετε το σύντροφό σας.


Κάντε σεξ χωρίς να υπάρχει διείσδυση. Προσκαλέστε ένα τρίτο πρόσωπο στο κρεβάτι σας με την συμφωνία πως θα υπάρξουν μόνο φιλιά και αγγίγματα(ή οποιαδήποτε άλλα όρια εσείς θέλετε να θέσετε) αλλά χωρίς επαφή των γενετικών οργάνων μεταξύ σας , ούτε μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Η κάντε ένα τρίο όπου θα υπάρχει ερωτική πολύ επαφή αλλά όχι διείσδυση. Το σεξ χωρίς διείσδυση είναι πιο ασφαλές και σωματικά και συναισθηματικά.


Κάντε ένα τρίο εφ’ όλης της ύλης. Θέστε τα όρια που χρειάζεστε για να νιώθετε ασφαλείς και προστατευμένοι για να προστατέψετε εσάς τον σύντροφό σας αλλά και το τρίτο πρόσωπο. Μετά απλά τολμήστε το. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να απολαύσει στο έπακρο αυτήν την εμπειρία και μετά εκφραστείτε ξεκάθαρα για να καταλάβετε τι ήταν καλό , τι θα μπορούσε να είναι να ήταν καλύτερο και αν θα υπάρξει επόμενη φορά.












Πηγή: www.fightbook.gr















































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια