ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Άκυρο στον Αλέξη Κούγια από τον Άκη Μάντζιο παρά την χθεσινή προφορική τους συμφωνία

Άκυρο στον Αλέξη Κούγια από τον Άκη Μάντζιο παρά την χθεσινή προφορική τους συμφωνία



Ο Άκης Μάντζιος ενημέρωσε τον Αλέξη Κούγια ότι, για οικογενειακούς λόγους και πιο συγκεκριμένα διότι το ηλικίας 9 ετών παιδί του δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει από το σχολείο στο οποίο φοιτά από την 1η Δημοτικού και εκεί έχει τους προσωπικούς του φίλους, αδυνατεί να υλοποιήσει τη χθεσίνη προφορική συμφωνία του με την ΠΑΕ ΑΕΛ και να έρθει σήμερα στη Λάρισα για την υπογραφή της γραπτής συμβάσεως. 



Σε ερώτηση του κ. Κούγια γιατί αυτό το πρόβλημα δεν το επεξεργάστηκε με την οικογένεια του το προηγούμενο 48ωρο, δηλαδή από την Κυριακή το βράδυ όταν συναντήθηκε με τον κ. Κούγια μετά την πρόταση μέσω γραπτού μηνύματος που έκανε ο μάνατζερ του κ. Κλάεβιτς στον Αλέξη Κούγια για να προσλάβει τον κ. Μάντζιο ως προπονητή, μέχρι χθες το μεσημέρι, όταν και επήλθε η συμφωνία στα οικονομικά και στην αποδοχή του κ. Χωριανόπουλου ως βοηθού του, ο Άκης Μάντζιος ζήτησε συγγνώμη, είπε ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε χτες το βράδυ αργά σε συζήτηση την οποία είχε με τη σύζυγο του και το παιδί του και ότι αυτός είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν μπορεί να υπογράψει η γραπτή συμφωνία, η οποία θα επιβεβαίωνε την προφορική, βάσει της οποίας έγινε και η ανακοίνωση της προσλήψεως του, ώστε να πάψουν διάφοροι μάνατζερς προπονητών και προπονητές να ενοχλούν τον Αλέξη Κούγια για να προσληφθούν στην ΠΑΕ ΑΕΛ. 



Η δήλωση του Άκη Μάντζιου έχει ως εξής: 


«Λίγες ώρες μετά το τέλος της συνεργασίας μου με τον Απόλλωνα Σμύρνης είχα μία ειλικρινή και παραγωγική συζήτηση με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια. Η διάθεσή μας για συνεργασία ήταν κοινή και για μένα αποτελούσε τιμή το να εργαστώ σε μία τόσο ιστορική ομάδα. Τη δεδομένη στιγμή, όμως, καθαρά προσωπικοί-οικογενειακοί λόγοι με αναγκάζουν να μην ολοκληρωθεί η προφορική συμφωνία μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κούγια και την ΑΕΛ για την τιμητική πρόταση που μου έκαναν και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ΑΕΛ και να εκπληρώσει τους στόχους της.

Με τιμή, Άκης Μάντζιος»




Κατόπιν αυτής της αναπάντεχης εξέλιξης η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται πάλι στην διαδικασία ανεύρεσης κατάλληλου προπονητή, αφού ο κ. Φυντάνης είναι προσωρινή λύση και μόνο για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.




















Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος





















































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια