ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Απολογείται σήμερα για τα "στημένα" ο Αχιλλέας Μπέος

Απολογείται σήμερα για τα "στημένα" ο Αχιλλέας Μπέος



Η ώρα της κρίσης για τον Αχιλλέα Μπέο
Απολογείται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τα «στημένα»


Ενώπιον του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα παραστεί σήμερα Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, ο σε αργία Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, με την ιδιότητα του πρώην ποδοσφαιρικού παράγοντα, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε απάτη, συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα, ηθική αυτουργία σε παράνομο στοίχημα, δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος, εκβίαση, στην υπόθεση των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο την περίοδο 2008-2011 γνωστή ως Koriopolis. Τη Δευτέρα συνεδρίασε για 38η φορά το δικαστήριο, μετά και την θερινή ανάπαυλα, ενώ συνεχίζεται αύριο με την απολογία των κατηγορουμένων, πρώτος εκ των οποίων θα απολογηθεί ο Αχιλλέας Μπέος. Η απολογία του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση, αναμένεται να είναι πολύωρη καθώς ο Αχιλλέας Μπέος, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, περίμενε εδώ και έξι χρόνια από τότε που αποφυλακίστηκε, για να απευθυνθεί στους δικαστές και να υπερασπιστεί την αθωότητά του.



«Δεν υπάρχουν στοιχεία και μάρτυρες για να στηριχθεί το κατηγορητήριο» έχει πει κατ’ επανάληψη σε συνεντεύξεις του, υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα σκευωρίας από την τότε κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου προκειμένου να χρησιμοποιηθεί επικοινωνιακά απέναντι στην είσοδο της χώρας στα Μνημόνια. Η διαδικασία αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών εμπλεκομένων και μη καθώς τα όσα πει ο Αχιλλέας Μπέος στο δικαστήριο θα προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι διοργανώσεις του οποίου τα τελευταία χρόνια έχουν φθάσει στο ναδίρ της αξιοπιστίας τους.




Με αφορμή την σημερινή απολογία του ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος έγραψε χθες στο facebook:


«Η αυριανή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για μένα. Την περίμενα έξι ολόκληρα χρόνια, αφού μέχρι και στην φυλακή με οδήγησαν στερώντας μου την δυνατότητα να απολογηθώ. Η στιγμή της αλήθειας, όμως, έφθασε και την αφιερώνω στα παιδιά μου και στους συμπολίτες μου.»











Πηγή: www.magnesianews.gr



























































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια