ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Νεαρή επιχειρηματίας ανοιξε cafe στην Ουάσιγκτον όπου όλα σερβίρονται... ΚΑΥΤΑ (ΦΩΤΟ)





Η νεαρή επιχειρηματίας που εμπνεύστηκε αυτό το πρωτότυπο cafe αδιαφορεί παγερά για την κριτική των φεμινιστριών


Η νεαρή που εμπνεύστηκε και έκανε πραγματικότητα το «πιο σέξι cafe του κόσμου» αδιαφορεί παγερά για την κριτική των φεμινιστριών που πιστεύουν ότι εκμεταλλεύεται με τον πιο χυδαίο τρόπο το γυναικείο κορμί για να πουλήσει καφέδες.


Η επιχειρηματίας Carlie Jo Howell δημιούργησε πριν από μερικά χρόνια το Bikini Beans Espresso στην Ουάσινγκτον, όπου όλες οι baristas μοιάζουν με μοντέλα και σερβίρουν τις παραγγελίες φορώντας προκλητικά σετ εσωρούχων (στην πιο σεμνή εκδοχή) ή απλώς ένα ... string, με αυτοκόλλητα να καλύπτουν τις ρώγες τους.





Παρά την έντονη κριτική που δέχθηκε από τους κατοίκους της πόλης, η Carlie επιμένει ότι η επιχειρηματική της ιδέα ήταν μεγαλοφυής. Τα σημαντικά κέρδη του cafe αλλά και το γεγονός ότι ήδη έχουν ανοίξει υποκαταστήματα και σε άλλες πόλεις, όπως η Αριζόνα, την επιβεβαιώνουν καθημερινά.





Τροφοδοτώντας καθημερινά τους λογαριασμούς της στα social media με καυτές φωτογραφίες της ίδιας και των εργαζόμενων στα cafe της, η νεαρή δελεάζει τους χιλιάδες follower της να έρθουν από απολαύσουν από κοντά το ρόφημά τους και το... ξεσηκωτικό θέαμα. 





Όσο για τους επικριτές της που χαρακτηρίζουν χυδαίες τις επιχειρήσεις της, η ίδια υποστηρίζει ότι είναι υποκριτικό να μιλά κάποιος για δικαιώματα των γυναικών και ταυτόχρονα να τους υποδεικνύει ποια σημεία του σώματός τους επιτρέπεται να δείχνουν και ποια όχι.





















Πηγη: www.protothema.gr







































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια