ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Δυνατό τεστ για τον Απόλλωνα Λάρισας το αυριανό φιλικό με τον Άρη

Δυνατό τεστ για τον Απόλλωνα Λάρισας το αυριανό φιλικό με τον Άρη



Ο Απόλλων Λάρισας συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του καθημερινά στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ στην Τερψιθέα εκεί που ο προπονητής κ. Σάκης Θεοδοσιάδης δουλεύει με τους παίκτες με στόχο να είναι πανέτοιμοι στα πρώτα επίσημα παιχνίδια.



Αύριο Σάββατο (09/09, 17.45) η ομάδα της Λάρισας θα δώσει ένα πολύ δυνατό φιλικό με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης στο γήπεδο Φιλιππούπολης.



Αυτό θα είναι και το τρίτο της φιλικό παιχνίδι επί λαρισινού εδάφους εδάφους, μετά το πέρας της προετοιμασίας στο Καρπενήσι. 



Πρόκειται για ένα crash test για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα καθώς θα τεθούν αντιμέτωποι με μία ομάδα η οποία έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις φέτος και αναμφίβολλα έχει ένα σημαντικό ποδοσφαιρικό μέγεθος.



Το παιχνίδι όπως προείπαμε θα αρχίσει στις 17.45 και ο τεχνικός των "κυανόλευκων" θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα που έχει στο μυαλό του και αρκετά από αυτά που δοκιμάζει στις προπονήσεις καθημερινά.



Όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του κ. Θεοδοσιάδη γι αυτόν τον αγώνα εκτός του νεοαπκτηθέντα Χρήστου Τζάνη, ο οποίος θα μπεί σε πλήρης ρυθμούς προσαρμογής και προπόνησης την ερχόμενη εβδομάδα.



Οι πόρτες στο γήπεδο Φιλιππούπολης θα ανοίξουν στις 4.30 ενω ορίσθηκε γενική τιμή εισόδου στα 5 ευρώ.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων παρακαλεί τους Λαρισαίους φιλάθλους να προσέλθουν νωρίος στο γήπεδο για να αποφεχθεί η ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής.



Από το γήπεδο θα προπωλούνται επίσης και εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας (150 ευρώ VIP και 100 ευρώ SILVER) για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-18.



- Επίσης από την ΚΕΔ της ΕΠΟ ορίσθηκε να διευθύνει το παιχνίδι ο κ. Γιάννης Γκαραγκάνης του συνδέσμου ΕΠΣ Πιερίας με βοηθούς τους συντοπίτες του, κ.κ. Γεώργιο Θεοδώρου και Κωνσταντίνο Βρούζο.


Τέταρτος θα είναι ο κ. Πολυχρόνης Φώτιος του ιδίου συνδέσμου.


















Πηγή: http://apollonlarissasfc.gr
























































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια