ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Εκδήλωση λήξης προγράμματος "Κατασκήνωση στην Πόλη" στη Λάρισα

Εκδήλωση λήξης προγράμματος "Κατασκήνωση στην Πόλη" στη Λάρισα


Ραντεβού του χρόνου για την "Κατασκήνωση στην Πόλη"


*Περίπου 1400 παιδιά συμμετείχαν στο πρόγραμμα του "Δήμου Λαρισαίων"



Με μια χαρούμενη γιορτή με πρωταγωνιστές τα παιδιά, ολοκληρώθηκε για φέτος το πρόγραμμα του Δήμου Λαρισαίων «Κατασκήνωση στην Πόλη».



Η γιορτή για τους μικρούς κατασκηνωτές πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στον αύλειο χώρο του Μύλου του Παππά, με τη συμμετοχή των παιδιών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του Αυγούστου. Σημειώνεται ότι συνολικά 1400 παιδιά οικογενειών της Λάρισας, συμμετείχαν στο πρόγραμμα τις δυο περιόδους (Ιούλιο και Αύγουστο). Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις .





Στην εκδήλωση στον αύλειο χώρου του Μύλου, οι ομάδες των μικρών κατασκηνωτών, παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της χώρας. Επίσης, ομάδα προσφυγόπουλων από τη δομή φιλοξενίας στο Κουτσόχερο, παρουσίασαν στους παρευρισκομένους ένα παραδοσιακό τραγούδι από την Συρία. 





Το πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη», εντάσσεται στην πρωτοβουλία για την «Πόλη που Μαθαίνει», στο οποίο μετέχουν πολλοί φορείς της πόλης. 





Χαιρετισμό απηύθυναν στην εκδήλωση ο αντιδήμαρχος κ. Δημ. Δεληγιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Απ. Μπέμπης, και η συντονίστρια του προγράμματος και προισταμένη της Διεύθυνσης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Στ. Μπαξεβάνου, ενώ παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημ. Τάχος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Π. Σάκπας, ο δημοτικός συμβουλος κ. Θ. Δαούλας κ.α. 





Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα από την φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων και ολοκληρώθηκε με απονομή συμμετοχών. 





Τονίζεται ότι για την υλοποίηση του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη» μετείχαν οι εξής φορείς:



Ναυτικός Όμιλο Λάρισας, Α.Ο.¨Λαρισαικός -Τιτάνες¨, Εκπαιδευτική Ρομποτική, Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Λάρισας, Δημοτική Σχολή Μπαλέτου Λάρισας, Αστεροσκοπείο Λάρισας "ΑΡΙΣΤΕΥΣ", Δημοτικός Κουκλοθίασος ¨ΤΙΡΙΤΟΜΠΑ¨, Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.





Τον φωτογράφο κ. Ανδέα Κατσάκο, το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, "Παιχνίδια του Κόσμου", Κέντρο Ημέρας ΧΑΡΑ ΙΙ, «ΑθλοΤεχνίες ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.» τμήματα Αντισφαίρισης, «ΑθλοΤεχνίες ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.» τμήματα Ποδοσφαίρου, «ΑθλοΤεχνίες ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.» τμήμα Ιππασίας, Δημοτική Πισίνα Λάρισας, Σύλλογος Σκακιστών Λάρισας, ΚΟΜΙΚ Μπόρας Μάριος (εικονογράφος), Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, Μουσείο Στρατιωτικής Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, Σχολική επιτροπή Α/θμιας εκπαίδευσης, Σχολική επιτροπή Β/θμιας εκπαιδευσης, ΔΗ.Κ.Ε.Λ (για την συμμετοχή των ΚΔΑΠ), Διεύθυνση Αθλητισμού Πολιτισμού & Κοινωνικής πολιτικής για την συμμετοχή των παιδικών σταθμών, Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων, Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δ. Λαρισαίων 


























Γράφει για την larisacitynews.gr









































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια