ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Οι επιτυχόντες 2017 από το 1ο ΕΠΑΛ Παλαμά


Οι επιτυχόντες 2017 από το 1ο ΕΠΑΛ Παλαμά



1ο ΕΠΑΛ ΠΑΛΑΜΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2017


Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Παλαμά συγχαίρουμε τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.



Για πρώτη φορά φέτος οι μαθητές μας είχαν την δυνατότητα να εισαχθούν σε σχολές Πανεπιστημιακών Τμημάτων της χώρας .



Επίσης φέτος για μία ακόμη χρονιά μαθητής μας εισήχθη σε στρατιωτικές σχόλες με το 10% και με συνολικό αριθμό μορίων 1927. 



Για το λόγο αυτό ας μας επιτραπεί να τον παραθέσουμε πρώτο στη λίστα των επιτυχόντων.



Να συγχαρούμε ιδιαίτερα όλους τους μαθητές για την πολύ μεγάλη επιτυχία τους, πού εκτός βέβαια από την προσωπική τους αξία και προσπάθεια αναδεικνύει και τη δυναμική που μπορούν να αποκτήσουν τα ΕΠΑΛ αν στηριχθούν κατάλληλα από την Πολιτεία.



Ευχόμαστε σε όλους του επιτυχόντες καλή πρόοδο στις σπουδές τους και επιτυχημένη σταδιοδρομία στη μετέπειτα πορεία τους.



Στους μαθητές που δεν κατάφεραν να εισαχθούν φέτος σε κάποια σχολή, ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επόμενες προσπάθειες τους. Τίποτα δεν τελειώνει εδώ, αντίθετα ο αγώνας και η προσπάθεια για μάθηση και επαγγελματική καταξίωση είναι καθημερινός. Στο μέλλον θα τους δοθούν κι άλλες ευκαιρίες, που θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν για να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους.







ΕΓΡΑΦΕΣ-ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΡΑΦΗΣ & ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ


Όσοι μαθητές/τριες δεν μπόρεσαν να κάνουν δήλωση προτίμησης για εγγραφή σε ΕΠΑΛ , για ανανέωση εγγραφής , καθώς και για μετεγγραφές από ΓΕΛ σε ΕΠΑΛ μπορούν να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης στην πλατφόρμα e-epal μέχρι και της 11 Σεπτεμβρίου 2017






















Γράφει για την larisacitynews.gr














































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια