ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Φαρσαλινό το 2,5 ετών αγοράκι που πνίγηκε στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού στην Κόρινθο

Φαρσαλινό το 2,5 ετών αγοράκι που πνίγηκε στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού στην Κόρινθο



Παιδί οικογένειας Ρομά από τα Φάρσαλα ήταν ο μικρός Νίκος που έχασε χθες τη ζωή του ενώ φιλοξενούνταν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Κόρινθο, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον περασμένο Μάρτιο.



Ο Νίκος δυόμισι ετών, μετά από παρέμβαση των Κοινωνικών Υπηρεσιών, μεταφέρθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», για να βρει χθες τραγικό θάνατο, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε σε υπόγειο χώρο συγκέντρωσης λυμάτων που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην περιοχή «Θέατρο» της Αρχαίας Κορίνθου. 



Μετά το δυστύχημα η αστυνομία συνέλαβε την υπεύθυνη των εγκαταστάσεων, δύο γυναίκες – συνοδούς ανηλίκων και δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες στον υπόγειο χώρο λυμάτων. 



Σύμφωνα με πληροφορίες, το μικρό αγόρι φέρεται να ξέφυγε από την προσοχή της συνοδού του και να έπεσε στον υπόγειο χώρο τη στιγμή που βρίσκονταν σε εξέλιξη οι εργασίες στον χώρο των λυμάτων. Η τραγωδία σκόρπισε τη θλίψη στον οικισμό των Ρομά στα Φάρσαλα και, χθες το απόγευμα, κάτοικοι του καταυλισμού και συγγενείς του μικρού Νίκου, διαμαρτυρήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων για την «απομάκρυνση» του παιδιού από την οικογένειά του. 



Τραγική φιγούρα, αν μη τι άλλο, η 32χρονη μητέρα του παιδιού, Σταυρούλα Σαλή που ζητάει μαζί με το άψυχο σώμα του μικρού Νίκου, να της φέρουν και τα άλλα δύο παιδιά της, που βρέθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» εδώ και μερικούς μήνες. Την 4χρονη Αγγελίνα και τον 6χρονο Χρήστο.









Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία



























































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια