ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Η Μαρία Κορινθίου πόσταρε τα γυμνά της οπίσθια στο instagram, χωρίς ρετούς, μετά από σχόλια για το εξώφυλλο περιοδικού ! (ΦΩΤΟ)

Η Μαρία Κορινθίου πόσταρε τα γυμνά της οπίσθια στο instagram, χωρίς ρετούς, μετά από σχόλια για το εξώφυλλο περιοδικού ! (ΦΩΤΟ)



Από προχθες οι φωτογραφίες με το γυμνό εξώφυλλο της Μαρίας Κορινθίου στο Down Town κάνουν το γύρο του Διαδικτύου. 


Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τα οπίσθιά της στη φόρα, δείχνοντας τις ομοιότητές της με τα αντίστοιχα προσόντα της Κιμ Καρντάσιαν.


Ωστόσο, κάτω από τις φωτογραφίες άρχισαν ξανά τα σχόλια περί ρετούς, με χρήστες να κάνουν λόγο για «πλαστικούρα» και άλλα παρόμοια. 


Η Μαρία Κορινθίου χθες, θέλοντας να... κλείσει στόματα, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία του εξωφύλλου χωρίς ρετούς! 


«Η παραγγελιά μου μόλις έφτασε! Όπως με θέλετε! Αρετουσάριστη! Τα φιλιά μου», 

έγραψε η ηθοποιός! 


Η φωτογραφία χωρίς ρετούς:





Το εξώφυλλο του Down Town: 









Στη συνέντευξή της στο Down Town και τον Πάνο Ζόγκα, η Μαρία Κορινθίου απαντά μάλιστα στον χαρακτηρισμό «Ελληνίδα Kim Kardashian» με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Ανατομικά μπορεί να είμαι η Ελληνίδα Kardashian. Αλλά σε όλα τα υπόλοιπα, όπως στο κομμάτι των χρημάτων, που θα το ήθελα, δεν την φτάνω καν».



Μιλώντας για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις και το αν θα πόζαρε χωρίς ρετούς αναφέρει: 

«Εξαρτάται, δεν ξέρω. Όλα τα περιοδικά θα βάλουν φίλτρα, θα βάλουν φώτα, απορώ γιατί κάποιοι άλλοι τα έχουν ενοχοποιήσει όλα αυτά. Και ποιος δεν βάζει φίλτρα, σήμερα; Ακόμα και η Ζιζέλ βάζει φίλτρα όταν φωτογραφίζεται. Όχι;».



















Πηγή: iefimerida.gr





































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια