ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Και σήμερα η παρούσα η Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Λάρισας

Και σήμερα η παρούσα η Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Λάρισας



Σε άλλη μια κινητοποίηση για την αποτροπή νέων πλειστηριασμών προχωρά σήμερα το μεσημέρι η Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Λάρισας. 


Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 


"Με ενωτικούς αγώνες και συμμετοχή θα αποτρέψουμε ξανά τους πλειστηριασμούς και στην Λάρισα.

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου θα επιχειρηθεί εκ νέου, να «βγουν στο σφυρί» και στην πόλη μας λαϊκές περιουσίες και κατοικίες.

Συγκεκριμένα αύριο έχει ανακοινωθεί ότι εκπλειστηριάζονται από τράπεζες: 2 χωράφια 11 και 5,5 στρέμματα αντίστοιχα, ένα ισόγειο διαμέρισμα και μια βιοτεχνία συνολικά τεσσάρων διαφορετικών συμπολιτών μας.

«Προ των πυλών» βρίσκονται και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Στόχος των δανειστών, της κυβέρνησης και των φιλομνημονιακών κομμάτων είναι με ένα «κλικ», να εκπλειστηριάζονται σε εξευτελιστικές τιμές, χωρίς κανένα ηθικό φραγμό.

Με τις κινητοποιήσεις μας κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών, απετράπησαν οι προσπάθειες τους. Ο αγώνας αυτός συνεχίζεται. Η πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών Λάρισας θα ειναι και αύριο Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 στις 3 μ.μ., στο Ειρηνοδικείο Λάρισας.

Εντείνουμε τον αγώνα κατά της υφαρπαγής των λαϊκών κατοικιών και περιουσιών, ακυρώνοντας στην πράξη και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Θα είμαστε όλοι εκεί!"





















Πηγή: www.kosmoslarissa.gr
































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια