ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Καλή εμφάνιση για τον Απόλλωνα Λάρισας παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) με τον Άρη (ΦΩΤΟ)

Καλή εμφάνιση για τον Απόλλωνα Λάρισας παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) με τον Άρη (ΦΩΤΟ)



Μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η Σαββατιάτικη (09/09) αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με αντίπαλο τον Άρη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.
Αναμφίβολλα ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του κ. Σάκη Θεοδοσιάδη άφησε πολλές υποσχέσεις ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Football League.



Οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας αποδείχθηκαν σκληροί μαχητές καθώς πάλευαν όλες τις φάσεις ενώ το "κυανόλευκο" σύνολο ήταν σαφώς καλύτερα στημένο έναντι των "κιτρινόμαυρων" οι οποίοι είναι και εκ των φαβορί για άνοδο στην Super League.



Αγωνιστικά ο Απόλλων Λάρισας κέρδισε τις εντυπώσεις στο πρώτο 45λετο και μάλιστα η υπεροχή της λαρισινής ομάδας μέχρι το 35' ήταν συντριπτική, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Άρης οργανώθηκε καλύτερα και έφτασε στο 1-1 χωρίς όμως να απειλήσει τον Απόλλωνα. 



Οι Λαρισαίοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8' όταν σε λάθος γύρισμα των αμυντικών του Άρη, ο Πασχάλης Βουτσιάς, που δεν συγχωρεί εύκολα τέτοια λάθη, "τρύπησε" το αμυντικό δίδυμο των "κιτρινόμαυρων" και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. 



Τρία λεπτά αργότερα ο Πλάτωνας Καρακατσάνης με σουτ από τα αριστερά έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο άουτ.






Στο 11' απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ανδρέα Λαμπρόπουλου πέρασε ξυστά αουτ με την μπάλα να θέλει λίγο για να πάει στα δίχτυα του Καντιμοίρη.



Ο Απόλλωνας συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και στο 24' σουτ του Βουτσιά πέρασε λίγο άουτ, για να φτάσουμε στο 38' και την φάση του 1-1 όταν από εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν από τα δεξιά και στα όρια της περιοχής, ο Σόουζα με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και το ματς στην ισορροπία. 



Τελευταία φάση πριν την ανάπαυλα η εκτέλεση φάουλ του Κουρτεσιώτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να περνά άουτ.






Στο β΄ ημίχρονο και παρά τις πολλές αλλαγές οι παίκτες του κ. Σάκη Θεοδοσιάδη τα έδωσαν όλα και αν ήταν λίγο πιο εύστροφοι και εύστοχοι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν αν είχαν πετύχει τουλάχιστον ένα ακόμη τέρμα.



Αμυντικά, στο μκέντρο αλλά και επιθετικά η μηχανή του Απόλλωνα δούλεψε "ρολόι" και αξίζουν σε όλα τα παιδιά της ομάδας που χρησιμοποιήθηκαν πολλα συγχαρητήρια γι αυτήν τους, την προσπάθεια.



Αρχίζουν να δείχνουν ότι μπορούν να αποτελέσουν την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Football League.



Διαιτητής: Γκαραγκάνης
Βοηθοί: Θεοδώρου, Βρούτζος.






Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης (87′ Παϊτέρης), Σάββας (46′ Σκούπρας), Κουρτεσιώτης (82′ Καμπέρης), Ανδρέου Β. (84΄Ανδρέου Γ.), Παπαζαχαρίας (67′ Ιορδανίδης), Χατζής (70′ Ιβανίδης), Λαμπρόπουλος (62′ Διβανές), Σουλίδης (52′ Αγρόδημος), Καρακατσάνης (65′ Τσιλούλης), Βουτσιάς (55′ Μαυριάς), Σαχινίδης (75΄Μίλιτς).



Άρης (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης (46′ Αναγνωστόπουλος), Βαλεριάνος, Σόουζα (70′ Τσουμάνης), Δεληζήσης, Τζανακάκης (60′ Νέτο), Ιντζόγλου, Μουμίν (46′ Ιντζόγλου), Μπαργκάν (60′ Μιλούνοβιτς), Στεφάνοβιτς (70′ Λώττας), Διαμαντόπουλος (46′ Καπνίδης), Ντούνης(46′ Πασάς).


















Πηγή: http://apollonlarissasfc.gr













































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια