ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Κλίμα διχασμού από τα Φιλανθρωπικά Σωματεία του Βόλου

Κλίμα διχασμού από τα Φιλανθρωπικά Σωματεία του Βόλου


Ορφανοτροφείο, ΕΛΕΠΑΠ και Φλόγα, εξέδωσαν ανακοίνωση κατά Βολιωτών που δεν είναι φίλοι του ΝΠΣ Βόλος!


Διχαστικό κλίμα δημιούργησαν τα φιλανθρωπικά σωματεία της πόλης Ορφανοτροφείο, ΕΛΕΠΑΠ και Φλόγα με ανακοίνωση που φέρεται να εξέδωσαν το Σάββατο και πριν από τον αγώνα ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΟΚ, καλώντας τους Βολιώτες και όσους αντιτίθενται στο παιχνίδι να καθίσουν σπίτι τους γιατί δεν τους χρειάζονται παιδιά των σωματείων τους! Με σήματα των σωματείων έχει αναρτηθεί στη, φιλικά προσκείμενη στο ΝΠΣ ιστοσελίδα, volosday.gr και ανακοίνωσή τους όπου αναφέρονται τα εξής:


«Από νωρίς το πρωί κάποιοι Ολυμπιακάρες και Νικάρες, έχουν ξαμοληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρουν ότι είναι ντροπή η διεξαγωγή του σημερινού φιλικού μεταξύ του Βόλος Ν.Π.Σ. και του ΠΑΟΚ. Το χειρότερο όμως είναι προτρέπουν του Βολιώτες φιλάθλους να μην πάνε στο γήπεδο του ΕΑΚ να παρακολουθήσουν το φιλικό, προφανώς επειδή δεν αγωνίζεται η ομάδα τους.
Σε όλους αυτούς λοιπόν, θα τους υπενθυμίσουμε για μία ακόμη φορά (σε περίπτωση που το αγνοούν) ότι τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν σε τρία ιδρύματα που ασχολούνται με ΠΑΙΔΙΑ.


Ας αναλογιστούν λοιπόν όλοι αυτοί. Ποιος θα έπρεπε να αισθάνεται ΝΤΡΟΠΗ. Αυτοί που θα έρθουν σήμερα στο ΕΑΚ απαλλαγμένοι από κόμπλεξ και χρωματιστά γυαλιά, προκειμένου να ενισχύσουν με το εισιτήριο τους τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ή όλοι αυτοί οι ψευτόμαγκες που έχουν κυριευτεί από το οπαδικό τους πάθος και δεν τους απασχολεί τίποτα άλλο πέρα από την ομάδα που υποστηρίζουν;


Η απάντηση δική σας.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι αυτοί που αισθάνονται ντροπή για τη διεξαγωγή του σημερινού φιλικού, καλά θα κάνουν να κάτσουν στο σπίτι τους, διότι πολύ απλά τα παιδιά του Ορφανοτροφείου, της ΕΛΕΠΑΠ και της ΦΛΟΓΑΣ ΔΕΝ τους έχουν ανάγκη.»






Η παραπάνω ανακοίνωση έως αυτή την ώρα δεν έχει διαψευσθεί από τα σωματεία με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί θέμα ακόμη και με τους βολιώτες οι οποίοι αγόρασαν εισιτήρια θέλοντας να βοηθήσουν τα παιδιά και τα σωματεία, αλλά για δικούς τους λόγους δεν ήθελαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Ίσως γιατί δεν θεωρούν την ομάδα που πήρε το όνομα ΝΠΣ Βόλος ως δική τους, αλλά ξένη με την κοινωνία της πόλης.



















Πηγή: www,magnesianews.gr


















































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια