ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Η Κάιλι Τζένερ Ποζάρει στον καθρέφτη της και μας αποκαλύπτει το νέο της ΧL στήθος ! (ΦΩΤΟ)



❱❱ Λίγες μέρες αφότου παρουσίασε στο Instagram τη νέα, ενισχυμένη βερσιόν των χειλιών της, η Κάιλι Τζένερ επέδειξε και το ενισχυμένο στήθος της.


Η 20χρονη σταρ των reality ανέβασε μια από τις πιο αποκαλυπτικές selfies της στο Instagram, με ένα διχτυωτό σουτιέν που έβαζε το στήθος της σε πρώτο πλάνο. 


Το πρόσωπό της καλύπτονταν εξ ολοκλήρου από την οθόνη του κινητού της, ενώ άφηνε να φανεί μια υποψία του τι υπήρχε παρακάτω, επιτρέποντας στην άκρη του στρινγκ της να ξεπροβάλει στο κάτω μέρος της φωτογραφίας. Η Τζένερ μοιάζει να ποζάρει στον καθρέφτη του δωματίου της, γονατισμένη πάνω στο κρεβάτι της, με τα μαύρα μαλλιά της να πέφτουν λιτά στους ώμους της.





Η νέα ανάρτηση έρχεται λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της νέας αισθητικής επέμβασης στα χείλη της, μέσα από μια σειρά αναρτήσεων στο Instagram με αφορμή τη νέα σειρά κραγιόν που φέρουν την υπογραφή της. 


Αν και έχει παραδεχτεί ότι είχε ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι στο παρελθόν για να καταπολεμήσει το κόμπλεξ που είχε με τα χείλη της, οι νέες φωτογραφίες μαρτυρούν πως το επανέλαβε, καθώς πλέον δείχνουν πιο ζουμερά και σαρκώδη από ποτέ.











Πηγη: www.espressonews.gr




































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια