ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Laser Alexandrite - Η ιδανική μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης από την Diamond Clinic (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Laser Alexandrite - Η ιδανική μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης από την Diamond Clinic (ΦΩΤΟ-VIDEO) {featured}



ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Η αποτρίχωση με Laser Alexandrite γίνεται ευκολότερα και με μακροχρόνια και οριστικά αποτελέσματα αφήνοντας σας απαλή και βελούδινη επιδερμίδα.


Το σύγχρονο και κορυφαίο μηχάνημα Laser Alexandrite παράγει παλμούς υψηλής ενέργειας, εκπέμπει δέσμη φωτός που απορροφάται από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα, αφήνοντας τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρρέαστη.


Η πιο αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυίας! Το τελευταίας τεχνολογίας Laser Alexandrite εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα.







Τα laser κατά τις τελευταίες δεκαετίες (απο το 1960 και μετά) χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε Ιατρικές Αισθητικές εφαρμογές. Η χρήση τους από εξειδικευμένο Ιατρικό προσωπικό είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και εντελώς ακίνδυνη.


Η αποτρίχωση με Laser είναι μια απόλυτα ασφαλής και σίγουρη μέθοδος. Αποτελεί την πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυία σε πρόσωπο και σώμα ανεξαρτήτως φύλλου, καθώς απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες.





Ο δασυτριχισμός μπορεί να οφείλεται σε κληρονομικότητα, είτε σε ορμονικές διαταραχές ή σε φυλετική καταγωγή.


Υπάρχει όμως και η φυσιολογική τριχοφυία που δεν οφείλεται σε τίποτα απο τα παραπάνω.


Η συνεχής προσπάθεια αποτρίχωσης με ξυράφι, αποτριχωτική κρέμα ή κερί είναι επίπονη, χρονοβόρα και χωρίς μόνιμη λύση του προβλήματος.


Η αποτρίχωση με λέιζερ ενδύκνειται σε όλο το σώμα, σε άνδρες και γυναίκες και πιο αναλυτικά:
  • Πρόσωπο (όλο το πρόσωπο ή μεμονωμένες περιοχές όπως άνω χείλος, λαιμός, φαβορίτες, φρύδια)
  • Σώμα (χέρια, μασχάλες, κοιλιά, στέρνο, εφήβαιο, πόδια, πλάτη, μέση, ώμους)





Πως Γίνεται;

Το λέιζερ εκπέμπει μια αόρατη δέσμη φωτός η οποία απορροφάται επιλεκτικά απο τη μελανίνη της τρίχας στη ρίζα και προκαλεί θερμική νέκρωση του βολβού χωρίς να επηρεάζει ή να βλάπτει το περιβάλον δέρμα. Ένας και μόνο παλμός είναι αρκετός για να καταστρέψει το θύλακα και ο ασθενής και ο χειριστής φοράνε ειδικά γυαλία για να την προστασία των ματιών τους και για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας.


Δείτε την εφαρμογή του στο video...






Τι αποτελέσματα έχει το Laser Αλεξανδρίτη;

Η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη υπερτερεί έναντι των άλλων μεθόδων, τόσο σε ασφάλεια όσο και σε αποτελεσματικότητα. Μετά το πέρας των 3 πρώτων συνεδριών είναι ορατό το αποτέλεσμα της εξάλειψης της τριχοφυίας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η καταστροφή των θυλάκων είναι μη αναστρέψιμη και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Η υφή της τρίχας αλλάζει, γίνεται πιο απαλή ενώ μετά από κάθε συνεδρία οι τρίχες γίνονται προοδευτικά πιο λίγες και πιο λεπτές.



Πονάει;

Δεν είναι καθόλου επώδυνη, ο ασθενής έχει την αίσθηση ενός τσιμπήματος, καθώς το λέιζερ υποβοηθάτε απο αέρα χαμηλής ψύξης όπου ψύχει το σημείο που χτυπάει το λέιζερ και έτσι ανακουφίζει απο το αίσθημα του καύσου.




Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ο αριθμός των εφαρμογών και το μεταξύ τους διάστημα εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες όπως:
  • Την περιοχή της εφαρμογής
  • Το πάχος και το χρώμα της τρίχας
  • Το στάδιο ανάπτυξης της τρίχας
  • Το χρώμα του δέρματος

Σε γενικές γραμμές οι συνεδρίες μεταξύ τους γίνονται με μεσοδιάστημα 45 ημερών, στο σώμα απαιτούνται 6-8 συνεδρίες ενώ στο πρόσωπο 10-12 συνεδρίες και όλα αυτά είναι σε συνάρτηση με αυτά που αναφέραμε πιο πάνω.




Είναι βλαβερό για την υγεία μου;


Το laser είναι μια ενισχυμένη δέσμη φωτός και όχι ραδιενέργεια, είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να παρέχεται 100% ασφάλεια στον ασθενή καθώς ο μόνος σκοπός του laser είναι η καταστροφή του θύλακα της τρίχας χωρίς να επηρεάζει σε καμία περίπτωση το περιβάλλον δέρμα αλλά και τα ζωτικά όργανα.









Στη Λάρισα θα το βρείτε στην Diamond Clinic

Ένα οργανωμένο ινστιτούτο στο χώρο της κοσμητικής ιατρικής σας περιμένει στο κέντρο της Λάρισας, για να σας κάνει να νιώσετε πιο όμορφοι, πιο ελκυστικοί, πιο υγιείς και ευτυχισμένοι!


Το ινστιτούτο ομορφιάς Diamond Clinic απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους και θέλουν να τον βλέπουν όμορφο.


Οι άνθρωποι του Diamond Clinic αγαπούν τη δουλειά τους και την κάνουν με υπευθυνότητα, σας υποδέχονται στον υπέροχο και ζεστό χώρο τους για δωρεάν διάγνωση και ενημέρωση για τις προσφερόμενες υπηρεσίες . Κλείστε άμεσα ένα ραντεβού και με την εμπειρία τους στο χώρο της κοσμητικής αισθητικής θα σας βοηθήσουν με θέματα που αφορούν στην εμφάνισή σας. 




ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Το Diamond Clinic σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το καταρτημένο προσωπικό του Diamond Clinic θα απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με τη μέθοδο αποτρίχωσης Laser Alexandrite.


Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα στο Diamond Clinic!








ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Κούμα 17 (3ος όροφος), Λάρισα 
Τηλ για ραντεβού: 2411 117794 & 2411 103173 

Δευτέρα - Παρασκευή 
10:00 - 20:00 

Instagram: diamondclinicla

























Γράφει για την larisacitynews.gr






































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια