ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Λουκέτο στα πρακτορεία διανομής τύπου «Ευρώπη» και στη Θεσσαλία

Λουκέτο στα πρακτορεία διανομής τύπου «Ευρώπη» και στη Θεσσαλία


Αναπόφευκτη η κατάρρευση για τις τοπικές επιχειρήσεις του πρακτορείου «Ευρώπη» στη Θεσσαλία, μετά το λουκέτο της κεντρικής επιχείρησης στην Αθήνα.


Η διανομή του αθηναϊκού Τύπου στη χώρα πέρασε ήδη στην «Άργος» που είναι το μοναδικό πρακτορείο που απέμεινε - συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς ο τελευταίος απέκτησε και την συμμετοχή που είχε στην επιχείρηση ο ΔΟΛ.


Τα πρακτορεία διανομής που διατηρούσε η «Ευρώπη» σε Λάρισα και Βόλο έκλεισαν, αφήνοντας περίπου 20 εργαζόμενους χωρίς δουλειά καθώς οι αντιπρόσωποι της «Άργος» στη Θεσσαλία απορρόφησαν μόνο τους μισούς απολυμένους της «Ευρώπης».


Η υπόθεση της «Ευρώπης» θα έχει και δικαστική συνέχεια καθώς περιπτεράδες, από όλες τις περιοχές της Θεσσαλίας, προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη διεκδικώντας την επιστροφή των εγγυήσεων που έδωσαν όταν ξεκίνησε η συνεργασία τους με το πρακτορείο.


Σήμερα την φροντίδα της διανομής των φύλλων στη Θεσσαλία για λογαριασμό της «Άργος», έχουν η «Α. Παπαδέλος Α.Ε.» (Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λαμία, Καρπενήσι) και οι αδερφοί Μενεμενόγλου (Μαγνησία).


Όλα αυτά σε ένα ιδιαίτερα δυσμενές περιβάλλον για τον Ελληνικό Τύπο. Οι πωλήσεις των Αθηναϊκών εφημερίδων βρίσκονται ήδη σε ιστορικά χαμηλά και η κατάσταση κρίνεται μη αναστρέψιμη, με ότι αυτό συνεπάγεται για το σύνολο του κλάδου.











Πηγή: www.thessaliaeconomy.gr

































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια