ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Με την Ελένη Τσαλιγοπούλου επί σκηνής ρίχνει αυλαία σήμερα το Παζάρι της Λάρισας

Με την Ελένη Τσαλιγοπούλου επί σκηνής ρίχνει αυλαία σήμερα το Παζάρι της Λάρισας


Το Παζάρι της Λάρισας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών του όπως κάθε χρόνο καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που μας πέρασε. Απόψε το βράδυ ρίχνει την αυλαία του με τη μεγάλη  συναυλία της αγαπημένης ερμηνεύτριας Ελένης Τσαλιγοπούλου και των Bogaz Musique στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης.


Καλλιτεχνικά το παζάρι κλείνει πανηγυρικά με ένα μουσικό μενού που περιλαμβάνει τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό καθώς και τραγούδια μεγάλων δημιουργών.


Με την αυθεντική ατμόσφαιρα και τη μαγεία ενός post μικρασιάτικου πάλκου, προσαρμοσμένου στα ηχητικά δεδομένα και τις προκλήσεις της νέας εποχής, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique στήνουν μία μουσική γιορτή, γεμάτη τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.









Δείτε το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας του Παζαριού της Λάρισας:


Σάββατο 30-9-2017

21.30 Συναυλία Τσαλιγοπούλου και Boğaz Musique – Μεγάλη μουσική σκηνή.

Ύστερα από έναν χειμώνα γεμάτο επιτυχίες, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique ταξιδεύουν και αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα και μας προσκαλούν σε μία σειρά συναρπαστικών συναυλιών! Με την αυθεντική ατμόσφαιρα και τη μαγεία ενός post μικρασιάτικου πάλκου, προσαρμοσμένου στα ηχητικά δεδομένα και τις προκλήσεις της νέας εποχής, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique στήνουν μία υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασσικά, αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια από το νέο album της Ελένης και των Boğaz που ήδη έχουν προκαλέσει αίσθηση. Με ιδιαίτερο, καλοδουλεμένο και αριστοτεχνικά ανανεωμένο ήχο, τον bogaz ήχο που έχουν διαμορφώσει από κοινού τα τελευταία χρόνια, αλλά και με τις καθηλωτικές ερμηνείες και τον υπέροχα επικοινωνιακό τρόπο της Ελένης Τσαλιγοπούλου, κάθε συναυλία θα είναι μια συναρπαστική, λυτρωτική μουσική εμπειρία.


Οι Boğaz Musique είναι οι:
Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες, μπαγλαμά
Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες
Αποστόλης Τσαρδάκας – κανονάκι, τζουρά, μπαγλαμά
Χάρης Κελλάρης – μπάσο
Αλέκος Σπανίδης – τύμπανα
Αργύρης Διαμαντής – κρουστά



Opening act ΕΝΑΛΛΑΞ


Από το 2010 οι ΕΝΑΛΛΑΞ έχουν καταφέρει να μπούν στην καρδιά του ακροατή. Η μουσική τους και η σκηνική τους παρουσία σε ταξιδέυει πίσω στην δεκαετία των 90ς που ήταν ορόσημο για την καλή Ελληνική ρόκ. Εκρηκτικοί μα και χαμένοι στις νότες τους οι ΕΝΑΛΛΑΞ είναι οι:


Φωνή / Ακ. Κιθάρα: Λευτέρης Βουλγαράκης
Ηλ. Μπάσο: Κώστας Senia
Τύμπανα: Μιχαήλ Άγγελος
Ηλ. Κιθάρα: Δημήτρης Καρπούζας



























Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος


























« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια