ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Μεγάλο Deal από τα Λαρισαϊκά «Βλαχοδήμος MARKET» στα Τρίκαλα

Μεγάλο Deal από τα Λαρισαϊκά «Βλαχοδήμος MARKET» στα Τρίκαλα



Μια μεγάλη συμφωνία έκλεισε το μεσημέρι της Τρίτης και ένα ολόκληρο οικοδόμημα από την 28ηςΟκτωβρίου (κατάστημα Σιώκης) μέχρι την Πλούτωνος (κατάστημα Καλλέας) πέρασε στο σούπερ μάρκετ «Βλαχοδήμος».



Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η συμφωνία έκλεισε έπειτα από πολύμηνες και επίπονες διαπραγματεύσεις και χάρη στη διάθεση όλων των πλευρών (εμπλέκονται αρκετοί ιδιοκτήτες των ακινήτων) και του επενδυτή.



Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Βλαχοδήμος» είναι από τις πιο ισχυρές στο χώρο, με εξαιρετικά καλό όνομα και δίκτυο προμηθευτών. Διατηρεί τρία καταστήματα στη πόλη της Λάρισας και ακόμη τρία στα όρια του Νομού Λαρίσης, καθώς παρέμενε ως τώρα μια καθαρά τοπική επιχείρηση. Το άνοιγμα που επιχειρεί στα Τρίκαλα είναι το πρώτο (λέγεται ότι ετοιμάζει και δεύτερο κατάστημα στη πόλη) εκτός Λάρισας και μεγάλο στοίχημα.



Με την έλευσή της στα Τρίκαλα και στην οδό της 28ης Οκτωβρίου αλλάζει τελείως το σκηνικό στη λαϊκή αγορά της πόλης και δημιουργεί νέα δεδομένα. Σημειώνεται ότι λίγα μέτρα πιο ‘κει, επί της 28ηςΟκτωβρίου (παλιό κατάστημα Μόκκας) ανοίγει κατάστημα ακόμη μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ (Μιχαήλ).



Οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου ξεκινούν άμεσα ώστε το συντομότερο δυνατό να ανοίξει και να λειτουργήσει.






Πηγή: www.trikalavoice.gr






































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια