ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

«Μόνο» 600 δολάρια κόστιζε το «πλαστικό» φόρεμα Τομ Φορντ που φόρεσε η Κιμ Καρντάσιαν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

«Μόνο» 600 δολάρια κόστιζε το «πλαστικό» φόρεμα Τομ Φορντ που φόρεσε η Κιμ Καρντάσιαν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης (ΦΩΤΟ-VIDEO)



Η τηλεπερσόνα το φόρεσε και σε συνδυασμό με το καινούριο της στυλ στα μαλλιά, μακριά, ίσια και ασημί-ξανθά, πήρε τα «μπράβο» των κριτικών μόδας



Το λάνσαρε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και κέρδισε πολύ θετικά σχόλια. Πρόκειται για ένα μαύρο, γυαλιστερό και... πλαστικό φόρεμα που ο Τομ Φορντ σχεδίασε για την Κιμ Καρντάσιαν. Η τηλεπερσόνα το φόρεσε και σε συνδυασμό με το καινούριο της στυλ στα μαλλιά, μακριά, ίσια και ασημί-ξανθά, πήρε τα «μπράβο» των κριτικών μόδας. 



Πλέον το πλαστικό στράπλες φόρεμα που σχεδίασε ο LaQuan Smith, είναι διαθέσιμο προς 600 δολάρια, μόνο κατόπιν ειδικής παραγγελίας.



«Ήταν σίγουρα μια μεγάλη στιγμή», λέει ο σχεδιαστής. «Στην πραγματικότητα απλώς το αγόρασε, δεν χρειάστηκε καν πρόβα, είναι μεγάλη θαυμάστρια της μάρκας. Έχω ντύσει την Κιμ τουλάχιστον οκτώ φορές, και το ίδιο και τις αδερφές της Κλόι, Κάιλι και Κένταλ. Η Κιμ είναι ασυγχώρητα σέξι και η ιδανική γυναίκα για τα ρούχα LaQuan Smith», 

συμπληρώνει περιχαρής που οι πωλήσεις του εκτοξεύονται.













































Πηγή: www.protothema.gr






































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια